Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Online Catherinne
10859 příspěvků moje polička 28. května 2021 17:49

Potrefenáhusa nádherný

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 28. května 2021 17:49

milacka Tvári sa veľmi múdro, tak určite múdra aj slečna je.

Tie povinné kroky by sa zišli aj mne, akurát som bola s dvomi paniami pri venčení ich miláčikov a má to niečo do seba. Ja som sa zúčastnila teda kvôli mačiatkam, ktoré jedna z paní má doma a treba jej pomôcť umiestniť. 

Len teda ísť o 5 ráno venčiť za akéhokoľvek počasia ma zatiaľ dostatočne odrádza a utvrdzuje v tom, že pre mňa sú mačky ideálne

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 28. května 2021 21:00

Potrefenáhusa To je krása.

Hwi Dalia Je úžasné, jak si rychle se u vás noví chlupáčci zabydlují.

A všichni tady jsou skvělí, chlupáči i jejich lidi, je tu vidět tolik lásky a péče

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 28. května 2021 21:44

Emi Děkuju. Roxy je už úplně "naše".

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. května 2021 22:49

Potrefenáhusa Krásný fotky. Goliášek je nakonec hrdina. A malá má úžasný vlasy. 

Offline Zu
2781 příspěvků moje polička 28. května 2021 23:13

Daridari ale to je právě výhoda psů, za každého počasí ven ( tedy v 5 ráno jsme byli asi 3x, když byl nějaký problém), skvěle to člověku udržuje kondici  naopak jsem zjistila, jak je to krásný třeba v dešti (obyčejně déšt nemám ráda, ale je nutno pořídit adekvátní oblečení, aby to příjemné bylo), nikdo nikde, ulice prázdné, klid nebo když napadne sníh a děláme první stopy, normálně bych ven nevystrčila nos, ale spousta hezkých chvil venku by mi utekla! 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 28. května 2021 23:27

Zu Já taky chodím ráda ven, když prší a nikde nikdo není. Ale pravda taky je, že je to velkej závazek a nadlouho. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 28. května 2021 23:27

A v pět ráno teda taky nechodíme, devátá to jistí :-)

Offline Zu
2781 příspěvků moje polička 28. května 2021 23:44

Zina jojo, letos jsme začaly indiánsky běhat po pravém břehu Vltavy na Hlubokou, kde to jde, tak po břehu a po trávě, zbytek podle povrchu jdeme nebo popobíháme po skoro cyklostezce a to je taková pohoda bez kol, jak je pořád hnusně, tak nikdo nesportuje  

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 29. května 2021 07:36

Zu Vidíš, asi som na to nemala ten správny uhol pohľadu. Ja teda do budúcna psíka vôbec nevylučujem, je fakt, že by mi to prospelo viac ako vysedávanie na gauči. 

A správne oblečenie si chcem kúpiť zatiaľ aj bez psíka, pršiplášť a gumáky, keďže posledné dni či týždne dosť veľa prší a ja dáždniky nemám v obľube. 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 29. května 2021 08:32

Sice se to leskne, ale nový soused od naproti si pořídil kočky, celkem tři! Pěkně mu zdobí ty okna  Třetí není vidět, kdyby někdo hledal.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. května 2021 09:48
Reakce na Daridari:

Hwi Chápem, v podnájme je to zložité, je vôbec zázrak, že tam môžeš mať kocúrika.

To mladá susedka v našom doma býva v podnájme, je to veľká milovníčka mačiek a aj mnohé zachráni a robí im dočasku.....majiteľ bytu jej schválil iba jednu, no má ich podstatne viac.  Takže som jej navrhla, že až sa milý pán majiteľ ohlási na občasnú kontrolu, mačky poputujú ku mne na krátku návštevu.

​Hm, to teda chudak majitel...

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 29. května 2021 10:11

razorblade nemyslím, že je chudák. Za tie peniaze, ktoré dostáva, v tomto čase, kedy išli prenájmi značne dolu. Tá mladá kočka prenajala byt nezariadený, to znamená, sedacia súpravia, nábytok, doplnky, všetko je jej majetok, ak to mačky doškriabu, bude mať škodu ona. Mačky sú čistotné tvory, neomylne používajú svoje mačacie wc. Trúfam si s istotou povedať, že nemajú akú škodu tomu konkrétnemu majiteľovi spôsobiť. 

Offline Magráta
8132 příspěvků moje polička 29. května 2021 11:43

moonlight zvědavky

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. května 2021 12:24

Pěknou sobotu přejeme...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. května 2021 12:34

Daridari to je vsechno hezke, ale na necem se dohodli a ona to porusuje. 

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 29. května 2021 12:44

razorblade ale no tak, nebuď taká prísna

keď ide o záchranu živých tvorov, ja upúšťam od zbytočných pravidiel.

Ona funguje ako dočaskárka, zachráni, vypiple a dá na adopciu. Bodaj by bolo takých "porušovateľov pravidiel" viac. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. května 2021 12:55

Daridari to ale neni zbytecny pravidlo. Ten majitel tam proste ty zvirata nechce, asi k zomu ma duvody. Ja kdybych neco pronajimala, tak tam taky kocky nechci. Je to jeho rozhodnuti a ona ho ma respektovat nebo si najit misto, kde ji x kocek povolej.

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 29. května 2021 13:03

Dalia Krásni sú, Jolinka sa tam tvári trochu urazene, či nie?

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 29. května 2021 13:08

razorblade Pozri, na každú vec či situáciu je viac uhlov pohľadu. Ja si vždy v takejto situácii poviem, či by som chcela ja, aby sa mi to dialo. A odpoveď mám, pokiaľ by to bol nezariadený byt, vôbec by mi to nevadilo. Keby som tam mala nábytok, tak by som zase počítala s tým, že podnájomníci s ním nebudú zaobchádzať zrejme tak, akoby si ho boli kúpili. Zase úprimne, malé deti dokážu určite viac zdemolovať byt ako mačky. A viem posúdiť, mám jedno aj druhé.

Teda malé dieťa už je veľké, ale raz malé bolo.