nolita Veď teda predpokladám, že tá téma a následná debata, ktorá tu nechtiac nejako vznikla, nie je o dvoch stranách, kde na jednej sú milovníci mačiek a na druhej odporcovia.
Pozri, ja som ani predpisy ani zákony neporušila. To, že som nejaký postoj zaujala k danej situácii vyplýva aj z iných skutočností, ktoré som vo vlákne chlpáči rozoberať nechcela ale teda v kocke skúsim.
Náš dom sa skladá zo 14 tich bytov. Jedného vlastníkom som ja. Asi 11 bytov sa prenajíma, iba v troch bývame majitelia. Konkrétne majiteľ toho bytu mával doteraz v podnájme ľudí hlučných, kašľajúcich zvysoka na nejaké pravidlá napr nočný klud a pod. Ja som vďačná, že tam momentálne býva slečna, hoc aj s mačkami, nikoho neruší, neobmedzuje.
Pán majiteľ mával na háku, že si tu ľudia sťažovali na jeho nájomníkov.
Naopak, iný sused, ktorý porušil x pravidiel, z pomerne priestranného bytu si urobil tri samostatné jednotky s wc a kúpeľňami, bez akýchkoľvek povolení, má tiež už po tretí krát v krátkom čase veľmi neprispôsobivých ľudí v nájme. Teoreticky aj prakticky ich tam môže mať až 6 osôb, ak si jednu izbu prenajme pár. Ale vždy ochotne rieši naše sťažnosti , dohovorí im a ak sa to nezlepší, jedoducho ich vyhodí. Občas zavolá, či je všetko v poriadku.
Takže tak ako majú majitelia bytov rozdielny postoj a prístup, taktiež ho mám aj ja.
Vieš, ono v živote všetko súvisí so všetkým