Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline barbucha blogger
35898 příspěvků moje polička 15. června 2021 22:43

Jos ice 

To je to, čeho jsem se bála, když byla Poppy zkraje tak útočná... ne že by mohla nějaký tele snad ohrozit, ale že by ho mohla naštvat. A pak ji přerazí v pikosekundě...

Já ji z vodítka nepouštím doteď, a mam ji přitáhnutou na metr hned jak vidím to tele v dosahu, ale u nás je to bohužel tak, že malí choděj na vodítku a telata na volno - protože se o ně jejich majitelé nemusej bát Bojíme se my...

Jediný co se mi konečně podařilo, je vystrašit k smrti majitelku tý stafordky co se už na Poppy (dávno zklidněnou) párkrát vrhla. Baba sice ječela jak podebraná, když jsem jí naposled nahlas a důtklivě sdělila, že ji okamžitě nahlásím na blízké služebně (páč ta její hyena donedávna vodítko nepoznala), ale vod tý doby jsem je potkala už třikrát a světe div se - hyena vždy na vodítku!

Ona je to taková cikánka odbarvená, divná osoba už od pohledu, a zjevně o opletačky s pomáhat a chránit vůbec nestojí. Milostpán to s ní zkoušel mnohokrát po dobrým, promluvit jí do duše - poté co hyeně zabránil Poppy ukousnout hlavu, ale marně... tak jsem byla za svini, ale vyplatilo se. No co už.

Offline barbucha blogger
35898 příspěvků moje polička 15. června 2021 22:52

Poppy je jinak hodně vostrej pes

Online Potrefenáhusa
38894 příspěvků moje polička 15. června 2021 23:01
Reakce na nolita:

​ja taky:))

a goli se teda tvari trochu dotcene, ze to s malou nic neudelalo:)

​on trochu dotcenej byl, protože byl velmi tiše odhanen a odstrkovan, on hrozne hlasitě prede a holcicka ho miluje, takže bejva většinou po spaní 

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 15. června 2021 23:30

Potrefenáhusa To je krásný. Holčička se asi bude divit, až povyroste a zjistí, že každý člověk nemá své kočičí a psí chůvy.

Offline chia
příspěvků moje polička 16. června 2021 08:58

Potrefenáhusa to milujem, keď mi mačka prejde presne cez tvár a keď jej vynadám, tak sa tvári, že musela, lebo tadiaľ vedie cesta. Ale malinká je odolná, keď ju to prezobudilo.

Offline chia
příspěvků moje polička 16. června 2021 09:08

bože to čo som napísala - nezobudilo a neprebralo dokopy

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 16. června 2021 10:28

Ráno jsem spěchala do práce a Šejmos na vratech nějak nemohl slízt :) Chyběla popelnice, která byla dnes před domem. Muž mi ráno poslal fotku z kamery, tak to mám i zdokumentováno :)))

Offline Zu
2781 příspěvků moje polička 16. června 2021 15:04

bublifuk chladí to jen chviličku (v bytě teď máme 26 st., je to chladné asi jako dlažba v koupelně), ale jí to stačí ke štěstí, aby na tom zvládla usnout. I bych se bála třeba kvůli močáku to nachlazocat v lednici.Máme tuhle, jen asi ještě větší. I pro malýho psa radím co největší, dá se skládat (třeba do auta), doma se na tom právě posunuje, kde to ještě chladí.

Offline Magráta
8132 příspěvků moje polička 16. června 2021 15:08

Potrefenáhusa já jsem v první chvíli taky myslela, že je tetovaná :-)

je super, jak Goli s malou už kamarádí, ze začátku myslím, že byl trochu opatrný? 

Dalia super zpráva :-)

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 16. června 2021 15:09

continuity spat ne, brrrrvychladit pred spanim

Online Potrefenáhusa
38894 příspěvků moje polička 16. června 2021 15:12

Magráta jo, on se ji celkem bal, teď je teda porad opatrnej, ale už zdrha jenom při vetsim kontaktu 

Online Potrefenáhusa
38894 příspěvků moje polička 16. června 2021 16:45

Magráta a ona si ho předchází :-)

Offline Magráta
8132 příspěvků moje polička 16. června 2021 17:49
Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 16. června 2021 20:42

Moje potvory chlupatý..

Offline Magráta
8132 příspěvků moje polička 16. června 2021 21:06

Dadoo moje tři potvory (chybí Matýsek)

Offline Kokoska
35004 příspěvků moje polička 16. června 2021 21:32

Potrefenáhusa Goliasek kouka, jestli z toho vypadne neco dobryho? Vsadim se, ze mu pani Cerna rekla A koukej se hezky starat a hlidat, az ja nebudu moct!

Online Potrefenáhusa
38894 příspěvků moje polička 16. června 2021 21:38

Kokoska to kouka, ale je to sudocrem :-)

no

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 16. června 2021 21:52

Magráta krásná trojka. Monochromaticka.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. června 2021 22:03
Reakce na Kokoska:

Potrefenáhusa Goliasek kouka, jestli z toho vypadne neco dobryho? Vsadim se, ze mu pani Cerna rekla A koukej se hezky starat a hlidat, az ja nebudu moct!

​to je pekne napsane, urcite to tak bylo a Goliasek se toho chopil

Potrefenáhusa na tvoje fotky je vzdycky radost se divat, proste super. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. června 2021 22:04

Magráta jak koukaji , moje duo taky nekdy takhle synchro cumi, jsou u toho hrozne srandovni a vypadaji desne moudre :)