Jos Boží koule ![]()
A teda tatínkovi to jméno sedí, na té fotce se tváří dost drsně ![]()
Jos Boží koule ![]()
A teda tatínkovi to jméno sedí, na té fotce se tváří dost drsně ![]()
brrr černý kočičky ![]()
Já vždycky nějakou chtěla, ale nikdy to nedopadlo.
milacka
Tak psí pudr jsem ještě neměla! To musím zkusit...
Neni to tejrani psu?
Kokoska já měla kdysi tenhle repelentni, ale nic to nedělalo, takovej ala suchej sampon, nic tejraciho

Potrefenáhusa nojo, pes ti nevynada, ze to pracne opatreny bahno nebo eau de chciplej zajic mu nicis nejakym vonavym smradem ![]()
Kokoska tak víš co, pro některý psy je cokoliv, co neobsahuje ani kapku vody, hotovy požehnání....ale mrtvou srnu to asi bohužel nesunda
milacka existuje psi puder?
Boze o co som ja prisla este? Hned to idem hladat mne teda elzicka nesmrdi ale verim ze niekomu moze.
Neni to tejrani psu?
myslis? Uvidim ked to na nu supnem ![]()
inak nasa predosla kocka este v byte mala chudinka smolu ze dcera macky az tak nemusi a ked sa k nej moc mala tak ju striekla mojim chanelom ze smrad sa smradom vyhana. A mavka sa k nrj mala o to viac. Myslim ze jej ten parfum vyhovoval. Po prechode do domu sa z nej stala macka takmer vylucne vonksjsia. Mallkedy sme ju nalakali dnu. Milovala to tu . Vlastne mi velmi chyba
Janulik03 já teď otvirala dvere do sklepa a úplně jsem čekala to vrrrrrrk a malej hebkej černej stín okolo nohou ![]()
![]()
Potrefenáhusa ano ten POCIT
pritom tu mam dve dalsie potvorky. Pani cerna bola u vas chvilu ale velmi intenzivnu.
Janulik03 https://dokonalalaska.sk/produkt/laska-26-jemny-prirodni-zasyp-relaxacni/
a je to vanilka
nie kokos![]()
Když tu jedou ti smraďoši, tak já nevím, jestli je to možný, do Vltavy se štítím lézt a pes mi z ní vyleze, uschne během pár minut a ještě mi voní
milacka diiiik
To "tejrani" jsem nemyslela tak uplne doslova, jen si rikam, jestli psum voni totez co lidem a nejsou z toho treba nejak nervozni. Ale chanel kocka je teda dobra ![]()
Kokoska vôbec jej to nevadí, votriem jej do srsti minimum, čo mám na prste a celú ju vymasírujem. Používam nepravidelne. Nebráni sa tomu, skôr so to užíva. Myslím, že ak by jej to vadilo, dá mi to najavo.
Fleťáci jsou cítit hlavně v létě, kdy se pořád někde ráchají, a jak pak dlouho schnou, tak pak jsou cítit takovou tou zatuchlinou. Berounka je docela bahnitá a lesní jezírka taky udělají svoje. Takže paradoxně nejvíc koupeme v létě, kdy se pes hodně koupe.
Ale teda, co se skoro bojím napsat, Cid se v podstatě skoro vůbec neválí ve hnusech, ani je nežere, všichni předchozí psi dělali buď jedno nebo druhý. On se teda válí nadstandardně, ale hlavně v trávě, listí, borůvčí, ne ve zdechlých srnkách a podobných eklech.
Zina Týně je o mnoho lépe a ráno se vyválí klidně i na asfaltovým chodníku ![]()

Zu hura!
Zu Sláva, sláva, hlavně že se válí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.