no, na ty prvni fotce vypada jako cau cau
hlavne, ze je v poradku :)
takhle se smat cizimu nestesti! ![]()
no, na ty prvni fotce vypada jako cau cau
hlavne, ze je v poradku :)
takhle se smat cizimu nestesti! ![]()
milackaVypadá opravdu spokojeně, je vidět, že má vše, co potřebuje. Je krásná
.
Včera v noci mě probudilo kočičí žuchnutí (skok z okna domů) a pak mlaskání u misky. Tak jsem potichu vstala a načapala ciziho vetřelce, tak tříčtvrtěročního světle zrzavého kocourka. Mazel, někomu patří, má protiklisteci obojky. Chvíli pobyl, pak přišla Venouš a kocourek se strašně moc zamiloval...
Venouš je samozřejmě kastrovaná, tak to naprosto nechápe. Kocour ji stalkuje a je úplně nestastnej, Venouš je zpruzelá ![]()
andulka01 a fotka je kde?!!!![]()

andulka01 fešák!!!
andulka01 jezis nunuu
andulka01 takže máš dvě kočky ![]()
Magráta asi ne, počítám, že v neděli se vrátí legitimní majitelé a mladej pan Stalker se začne zase stravovat kde má. Nedělám si iluze že Venouš nedochází do nějaké domácnosti když tu pár dni nejsem
Akorat tady je navíc ta láska ![]()
andulka01 nešťastne zamilovaný kocúrik, tak sa snaží a zbytočne.
Odpoledne jsem zas našla toho magora ležet na zádech a bezmocně mávat nožičkama. Mluvím teda o kroutvorovi
Jak dlouho tam ležel, těžko říct, ale asi dost dlouho - asi se vzteky s odpuštěním posral a všecko měl rozmazaný po celým těle a válel se v tom, musela jsem ho čapnout a normálně vykoupat! Čuměl jak puk. A já taky, celej balkón jsem vytírala jak to roznes všude hned jak jsem ho obrátila.
Jelikož ležel pod stolem tak mám podezření, že se zase snažil šplhat po tý konstrukci, pitomec jeden. Jednou na to dojede, když ho nenajdem včas! ![]()
barbucha nas kroutvor to delal casto. Pak jen bezmocne lezel chudak. Zjistili sme, ze to dela kdyz je moc nahratej. Tak asi na balkone bylo hodne teplo a on moc akcni
Akční je strašně, patrně se domnívá že je veverka ![]()
Fakt je, že když se ochladí tak ztuhnou, teplo je vybudí...
barbucha no je mozny, je ma na tom balkone moc velky teplo. A nebo je proste jak fretka:D
To bude obojí ![]()
Tak tohle mě pobavilo hodně - to je tak typický! To jsou prostě buldočci ![]()
Velký milovník psů Brice bral na natáčení svého jezevčíka Ondine, který však záhy uhynul, a francouzského buldočka Tita. Titus byl příběh sám pro sebe, vždyť mu také Brice věnoval ve své autobiografii samostatnou kapitolu.
Nejlepší historka popisuje přerušení záběru, kdy ve filmu Vinnetou a Old Shatterhand v Údolí smrti (1968) jede hrdý náčelník v čele kmene Apačů, ale do krku jeho vraníka Ilčiho je zakousnut malý černý buldoček, který se snaží ochránit svého páníčka před únosem na hřbetě „zlého“ zvířete.
![]()
andulka01 Ňuňuňu
Má tam i servítek![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.