barbucha 711990 potvrzuju, moc nahraty zelvy delaj voloviny. ![]()
Chlpáči a iné
No jo, ale na tom balkóně prostě vedro je... a na druhou stranu potřebuje bejt na sluníčku kvůli déčku, aby se mu nezkřivil krunýř... No neni to poprvé co jsme ho takhle sbírali, magora.
Já mu dávám hodně melouna aspoň, kvůli tekutinám (nikdy v životě nepil!), a má tam boudu a pod lavicí je stín... ale stejně si nedá říct a pochoduje tam imrvére všude. A šplhá ![]()
barbucha jojo, vím, venku je jim nejlíp, taky je tam oba mám, ale letos jsou nějací leniví (přitom v zimě spali) - přesunou se oba jen z pelechu k misce a zas zpět. A meloun milují, hlavně slupky!

Daki byl včera rok a já jsem nedávno přemluvila všechny doma, že nebude jedináček. Dneska jsem dlouho telefonovala s chovatelkou a koncem týdne se jedeme kouknout na kocourka![]()
![]()
![]()
Renusatko rys ![]()
![]()
Renusatko teda ta je obri! Moc se tesim na dalsi prirustek
To takhle jdete vecer po ulici a nejednou je doma o jednoho kocoura vic

Liesel to je hned ![]()
nebude někomu chybět, takovej fešák?
Potrefenáhusakdyby chyběl, tak ho vrátím. Hledala jsem i na netu ptala ve vesnici, ale jediné co jsem našla, že ho našel někdo jiný, takže to bude pěkný cestovatel. Koťata v tomhle věku jsou děsně blbá, objevují svět a pak se neumí vrátit zpátky.
Liesel Ale to je ![]()
Renusatko Ta je TAK nádherná!!!
andulka01 Tady se tváří dost přísně, ale jinak je to zlatíčko. Strašně hodná, nic nevymýšlí, neničí, je kliďaska a na kočku i poslouchá.
Jsem zvědavá, jak se to změní, když budou dvě. Jestli vyhraje divočejší kocourek nebo ona jako kliďas ho usměrní.
Liesel Švagrová si každý rok veme na sídliště koťata. Nechápu to. Oni mají domek, ale ty kočky celkem nemají kam jít a domů je neberou. Všude v okolí jsou silnice, paneláky a koťata se každý rok ztratí
. Celkem rychle.
Renusatko Daki je![]()
Renusatko Je nádherná
! A bude ze "sourozence" nadšená?
Goliáškovi rohlík a rajčata Trnečce, lakomá vona není!!!
(museli jsme na to jídlo trnku začít zavírat, jinak by ji to nahazela všechno)

Liesel Úspěšná procházka![]()
Potrefenáhusa Ale Trnka těma rajčatama moc nadšená není, což? ![]()
Potrefenáhusa a Rufickovi nic?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.