tarra Jo jo, známe. Tohle je při vybalování, pak jsou úředně odebrány.
Chlpáči a iné
Takže uvěznit se na několik dní do igelitky umí i jiní jedinci než náš expert?
dynda No uf, to je děsivé, mně stačila chvilka, co jsem honila hysterickou kočku s taškou kolem pasu
Nojo, už je to roků, ale když něco zašustí, frajer jede jak namydlenej blesk (je oranžovej
) On tý tašce dost utíkal po celém baráku, zajistili jsme stopy. Ale našli jsme ho schovaného v tom nejzašťouranějším konci domu, jenom tichounce kňoural. Podle časové osy to měl na sobě 3 dny, myslím, už je to fakt dlouho, už jsme i o dům dál. Tašku měl kolem pasu jak havajsou sukýnku.
dynda U nás stačila zkušenost, kdy se kočičce dostalo ucho na hlavu a když se z ní hned nedokázala vyvvlíknout, vyděsila se tak, že začala zděšeně a zmateně lítat a bořit (samozřejmě svěrače strachem povolily, pardon), chytit a vysvobodit se nám ji podařilo až když se zasekla za tu tašku v kočičím otvoru ve dveřích
, chudinka...od tý doby už prostřihnout ucho nezapomenu
tarra Sweet Potato
Takže uvěznit se na několik dní do igelitky umí i jiní jedinci než náš expert?
Tak do igelitky ne, ale Daki jednou vlezla do té tašky z Rohlíku a při vyskočení chtěla proskočit tím uchem. Jenže se zachytla a rozběhla se s taškou na těle. Já ji nemohla chytit a celkem to vysvobození trvalo. To je taky nikde nenechávám, jen u vybalování nákupu.
To byla taková blbá shoda okolností, nabalil si tu tašku, když skočil do koše, z koše už šel oblečený. Stalo se to v domě, kde vůbec neměl být.
ach jo, sledovala jsem minulý týden kočku, co si to ráno štráduje po protějším chodníku s myškou v tlamičce a večer jde lovit opačným směrem, a dnes ležela na tom protějším chodníku mrtvá ![]()
jinak smečka vypadá, že si zvyká, líbí se mi, jak tam různě pobíhají a šmejdí
Usilovně přemýšlí

moora chvilku mi trvalo rozklíčovat části těla
Loví hmyz na stene 
A po love odpočinok 
Venouš v šest ráno přinesla obrovskou zelenou vážku. Lítat už asi nemůže a já nevím co s ní. Teda dala jsem ji na okno a tam chudinka furt je. Asi ji sežerou straky. Achjo, ty venkovní kočky jsou fakt predátoři.
navsteva:-)

Sweet Potato tváří se umělecky!
viktorka_od splavu a dalas oříšek?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.