Ach jo. Podědili jsme s bráchou po mamince maleho knírače. Je nemocný, čekáme na výsledky cytologie, vypadá to na leukemii. Už jsem to obrečela. Kruh se uzavírá :(((
Chlpáči a iné
33lejaby
to je vzdycky moc smutny
U nás už ledy roztaly, ale že to trvalo!
(a Luna - ten tvůj komiks je fakt skvělej!)

Na co schůdky, že jo

Potrefenáhusa Trnka jak drží ![]()
33lejaby to je mi líto ![]()
Potrefenáhusa trnka je neuveritelne trpelive zvire :)
razorblade moc ... a myslím, ze se ji to dokonce i líbí
Potrefenáhusa to tvoje dite má ale takové štěstí, že vyrůstá se všemi těmi zvířaty.
je to nádhera! 33lejaby ![]()
Dadoo ona je strašně miluje, vzdycky se úplně rozzáří
Ono to sebou teda nese i svý, ono i když to na těch fotkách nevypadá, tak já na ni s nima davam dost pozor, i když labradůrek vypadá, ze se mu to fakt líbí
Potrefenáhusa Já si říkám, že musíš asi stejně pořád dávat pozor. Taky si říkám, jak to bude u nás, Cíďa je takovej hrom do police. Na flatím fóru většina lidí píše, že flati jsou dokonalý chůvy, něžnost k dětem mají v sobě... a to u nás úplně neplatí.
V tomhle ohledu mi vyhovovala Belisa, ta se šla před dětma někam uklidit, Tonda od ionicera bude myslím fungovat v podobným módu :-). U Cida to nehrozí, ten chce bejt ve středu dění, takže tu dokonalou chůvu v něm budeme muset ještě objevit :-D.
Pes má hovězí kost a kam se na zahradě hnu, jde za mnou i s tou kostí, která už dost zavání. Takový hezký podvečer a já budu muset asi domů. To se nedá vydržet ![]()
Brat mu ji nechci, je šťastnej.
Zina hrom do police bych rekla, ze nevadí. My máme zábrany do dveří a dost využíváme.
Vražda v přímém přenosu. Jsem očitý svědek. ![]()

Dadoo najednou ten medved vybuchnul a pokusil se Ruzu zavrazdit ![]()

Zina U nas to je taky obcas krusny. Hlidam nasim psy, nebo spis psa, jeden je u nas hodne casto.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.