Vlm tak dik no. Myslim ze odlozim navstevu toalety pokial sa da. ![]()
Chlpáči a iné
Magráta
mockrát děkuju
, před lety jsem někde četla že utekl had a našli ho stočeného v záchodové míse, dobrých deset let mě to děsilo a pak jsem nějak zapomela, jenom tu a tam me to napadlo,a mám to zase zpět
Za sousedy neručím a had v záchodě by mě tedy nepotěšil (silný eufemismus)
!
Hodně blbá otázka - když by náhodou utekl, leze nahoru nebo do dolních pater? Netušíte někdo? Bydlíme až v posledním patře
....

říkal tu někdo ryby? ![]()
Vlm Já pár let zpět....užovka ve sprchovém koutu na chalupě. Přišla odpadem a od té doby ho ucpávám i při sprchování.![]()
![]()
Janulik03 jednou budeš muset,tak nejdřív pořádně prohlídnout
Renusatko taky pěkný, zrovna se jdu sprchovat, budu se utěšovat že had je plaché zvíře
Renusatko Tak dík, no. Že nám do chalupy občas lezou dveřma užovky, slepýši, ropuchy, cizí kočky a občas srnka nějak už vím. Ale had ve sprcháči nebo záchodě, to nedám
.
Tak něco milého. Je u nás velmi křehké příměří. Ráno a večer se spolu honí, odpoledne spí každý v jiné místnosti, přes den se celkem tolerují a v noci jde spát taky každý zvlášť. Daki občas zasyčí, občas padne facka. Ráno jsem se vzbudila, celá postel prázdná a oba spali u mě.

Renusatko tak to už bude dobrý ![]()
Renusatko To je úžasné, bude z nich skvelá mačacia dvojka![]()
Tebe neohrýzajú tie kvety, čo tam máš? Moje sú divé za všetkým zeleným, ešte aj mladú cubuľku dokážu obkúsať, tie zelené časti![]()
Renusatko krásná dvojka ![]()
Renusatko začínajú kamarátske vzťahy![]()
Daridari já mám fialky všude, opravdu hodně, i na oknech. A ještě teda nějaké další kytky ve velkých květináčích na zemi. Zatím to žádnou naši kočku nezajímalo. Mají na třech místech kočičí trávu a ostatního si nevšímají. Daki jsem párkrát vytahovala z květináče a z jedné kytky trhala listy na hraní, ale naučila se, že nemůže.
Renusatko Překrásní. A budou z nich parťáci.
Renusatko Skvěle barevně ladí!
A koukám, že ti fialky také nějak stávkujou?!
Hanka H To jsou jen nově přesazené a omlazené. Dokud kořeny nevyplní květináč, tak nekvetou
Ooo, krasavec. Já mám hady ráda a jsou mi příjemní na dotek. Jestli děti jednou přijdou s tím, že chtějí rybičky, asi je budeme ukecávat na nějaké to terárium místo vody. Manžel by určitě hada chtěl, i by se o něj uměl postarat.
Renusatko kočky jsou
a fialky tedy taky![]()
Jeden smudla, chodi na noc spat do auta![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.