Renusatko To je strašné a smuné. ![]()
Chlpáči a iné
Renusatko To je hrozné nešťastie.
Ounz to ona jo, ty ksichty, to ji jde! ale klame telem, protoze se sice tvari takhle, ale do toho vrni na cele kolo :)
jinx
ty jejich ksichtíky jsou skvělý..náš ryšák zas umí dělat takový ty zamilovaný blahosklonný tlamičky ![]()
Ounz nooo
a dnes mame doma instalatera, Bu je ve svem zivlu a kontroluje vse :) z kuchyne slysim "cicici, ty me tady kontrolujes?" a ja si v duchu rikala, kdybys jen vedel :))
Magráta jeee, zdravíme hadí sestru ![]()
Magráta nevím jak jiní hadi, ale krajta je fakt desnej lenoch. Ve dne má samozřejmě noc a spinká, večer na mě čumí z úkrytu, takže když si ho nevyndam, nevím, že ho mám. Že by se třeba efektně omotal kolem větve, to ani náhodou.
RenusatkoTo je hrozné ![]()
Kora o Apolence taky prakticky nevíme, jen když má hlad, tak je taková komunikativnější, ale jinak je většinou zalezlá (teď ji asi trochu stresujou kočky, protože pořád skáčou na terárko)
Magráta ehm ja som si apolenku ani nevsimla.
Teda videla som kocicku.....
hady viem obdivovat iba takto alebo zdialky, su krasne ale inak respekt
Janulik03 přesně, jak říkáš :-) já se přiznám, že jsem schopná v terárku vyměnit vodu a hodit tam myšku (s těžkým srdcem ovšem), ale to je tak vše... v přírodě se hadů ani tak nebojím, ale rozhodně mám respekt
na mobilu to vypadá, že jste kočce naservírovali drůbeží krky. Došlo mi to až z dalších komentářů ![]()
Magráta já si Lokiho beru občas do ruky, je fakt milej. Syn ho vyndavá z terarka poměrně často, strašně ho zajímají jeho brýle a vlasy, pořád to prozkoumava. ![]()
Pejska by tedy had zajimal taky, no seznamovat blíž je nebudu. Zvláštní je, křečka měl pes úplně na háku, ale had to je atrakce.
SunEclipse hele hele co jsem pro Tebe našla ... polštářek

RoSa mam s králíkem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.