Siesta...

Siesta...

Eduard má rád vůně...

Dalia Pán je znalec![]()
Sweet Potato To bych řekla! ![]()
![]()
A jak se pristizena pri pruseru tvari vase kocka? :D

jinx co provedla? Tváří se jako "Co tady děláš, nemáš náhodou být někde úplně jinde?"
Teď už se směju, ale ráno jsem málem dostala infarkt. Pořád hledáme nějaké dobré stelivo do záchodu pro kočky. Dnes nám jedna prodavačka ve zverimexu prodala stelivo z dřevěných vláken. Ptala jsem se, jestli to moc nevynáší na tlapách, tak prý ne. Sama prý má dvě kočky a je to úplně v pohodě. Hned jsme to tam doma nasypali, vlezl tam kocour, on má zatím krátkou srst, takže docela dobré.
Asi za půl hodiny věším prádlo a z obýváku se ozve šílená rána, kocour letí z obýváku jak blázen a jak běží kolem záchodu, tak z toho vylétá obří pilinová koule a běží za kocourem. Piliny totálně všude![]()
. V obýváku kocour asi lezl do květináče, který se převrátil, kytka se vysypala a jak máme nahoře kameny, aby tam nehrabal, tak to byl celkem rachot. Nevěděla jsem co dřív. Kočku jsem otřepávala asi hodinu, drželo to na ní naprosto přilepené a další hodinu jsem vysávala celý byt. Potom kytku. Okamžitě jsem vyhodila i piliny ze záchodu a vrátila tam klasické hrudkující stelivo.
Kokoska osel jeden, chtela kousat do te snury, ktera byla zapojena v zasuvce
tak se ji dostalo dost durazneho napomenuti a ja mela zrovna mobil v ruce. Tenhle jeji vykuleny vyraz provazi vsechny jeji prusery, u kterych byla pristizena ![]()
jinx s elektrikou je to o strach, to dostala pravem.
Kokoska jj, na ni staci houknout a ona hned moc dobre vi, ze dela, co nema. A vzdycky je u toho takhle vykulena
ale tvrdohlava je strasne, nevaha to zkouset znova.
jinx Ale BU aspoň dá najevo že ví, že dělá něco nevhodného. Venouš dostala luxusní škrabadlo, ale stejně rasí sametovou sedačku. Když na ní houknu, tak mě naprosto ignoruje (ale jsem si jitá, že ví moc dobře). Dráty už naštěstí neokousává.
andulka01 to je Suzettka. Zlobi malokdy, ale kdyz, tak s ni nehne nic.

Ale at je jenom nepomlouvam ![]()

jinx Pardon, pardon ![]()
andulka01 Golias taky a ještě u toho drze čumí - tohle ti vadí? Kuch kuch kuch
jinx Božátko ![]()
andulka01 ona je:) ma miru roztomilosti nebezpecne vysoko ![]()
Sweet Potato Krasavec, Tymián ?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.