Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline notna
9452 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 09:47

Zina My potkáváme docela pravidelne dva vlkodavy. A náš ohař o ně absolutně nejeví zajem. Já si myslím, že mu spíš přijdou jako koně, které tu taky hodně potkáváme a kteří ho nechávají chladným. Narozdíl od psů, se kterými se chce družit nebo měřit.

Já ty dva vlkodavy vůbec nikdy neviděla v nějaké akci. Běžet, hrát si apod. Vždycky jen jdou spořádaně u nohy. Jednou na mě dorážela čivava a oni nehli ani brvou. Stejnym tempem stále šli dál. 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 09:51

Zina oni jsou takový mimozemsky, já na ne taky vzdycky koukam jak na zjevení 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 10:48

notna kamarad vlkodavy choval a povidal, ze ti psi trpi mindrakem ze sve velikosti a z toho, ze furt zavazi..  Tak proto si mozna nehraji a chodi sporadane, aby nezavazeli jeste vic.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 10:50
Reakce na Zina:

notna Já tomu i teoreticky rozumím, flati jsou taky hodně kontaktní

​Chachaaaa... to se mi stalo loni na houbach. S mati jsme se prodiraly krovim a najednou proti nam pres prikopy radostne bezi velkej cernej pes, kteryho se pani nekolikrat zkousela privolat, ale nakonec uz jen zaupela: "on je hodnej!" :D :D :D Bylo to hrozne mile setkani, tam, kde nas nezvladlo namocit to krovi a vysoka trava, tam to dokoncil ten flatik. :D

Jinak madarskeho ohare ma moje neter a jeji manzel ho "vychovava" tak, ze se k nemu chova fakt hnusne a surove. z toho "hezkyho psa ke kocarku" tak vychoval nevypocitatelnou mrchu, ktera je sice v jadru mila a hodna, ale uz parkrat prej na nekoho agresivne vylitla.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 11:01

Pavlena Chudáčci Měl by jim pořídit psychoterapeuta

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 11:03

razorblade To je hrozný s tím ohařem

Offline Jos
příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 11:04

notna Vlkodava jsem zblizka poznala jen jednu fenu na mysliveckych strelbach. Chudak se trochu bala a ten nas ji trochu rozptyloval, ten se neboji niceho abyl z ni uplne paf. A byla fakt megaobri a takova klidna. Pavlena Tak to maji asi jen vlkodavove . Na vysku jasne vedou, ale ty vahove vetsi vobludy teda trauma z toho, ze prekazi rozhodne nemaji. Jak mame stredne velkeho obriho psa (nevim jak popsat, ze je velkej ale ne uplne moc), tak to je maly buldozer. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 11:36

notna chodím do psí školy, kde je i mladá vlkodavka - běhá rychle (i dělá blbosti) a je na ní pěkný pohled.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 12:46

bublifuk Je možný, že ti, které potkáváme jsou klidní, nebo už staří. Nic o nich nevím. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 13:40

notna věřím, že jak dospěje bude to jiné. Párkrát jsem tam potkala chrta (toho vysokého, dřív závodního) - měl úžasné zrychlení když se rozběhl a během mžiku byl na druhém konci zahrady. Tam si to venčení nedovedu představit - ten buď šel nebo letěl

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 14:29

notna ja si od ty doby o jejim manzelovi myslim jen to nejhorsi a jsem rada, ze se s nimi nemusim stykat, pac mi z nej tehdy bylo fakt nanic. debil si tim asi kompenzuje jen vychozenou devitiletku

Offline booba
5 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 14:39

Renusatko Několik let parfumanii jenom čtu, ale máme tak podobnou dvojku, že mi to už nedá nepřispět. Jenom větší je kocour, malá kočka. Vždycky se u Vašich fotek na první pohled leknu, kde se tu vzaly naše kočky :-D

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 15:06

Zina 

Jackie mívala kamarádku Růženku. Byla úplně zlatá. Kavárenská povalečka.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 15:23

booba Tak to se nedivím, taky jsem se teď trochu lekla. Jsou si teda hodně podobní, hlavně zrzci.

To je pěkná náhoda a pěkná dvojka.

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 15:28

Kočičí lidé, máte někdo nějaké tohle krmítko? Nebo to povalovátko? A používají to vaše kočky?

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 16:05

booba mam tu samou dvojku, akorat na spolecnym fotu se nikdy nevyskytuji :)

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 18:49

Zina pozri ešte plemeno Barzoj a Saluki

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 21:45

Sweet PotatoMáme dráhu, ale tuhle zelenou jsem poslala dál, protože se jim v tom zasekávají packy. Máme takovou celou otevřenou a jede to taky pořád. Potom máme to "krmítko" tam dáváme spíš pamlsky při hře, protože moc stabilní není a musím je u toho hlídat, občas mají nápad lézt nahoru nebo se opírat tlapama a to je neudrží. Ale mají to moc rádi. Povalovátko nemáme. Krmítko, dráha a ta hračka se dají pořídit každé zvlášť

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 06. listopadu 2021 08:54

Renusatko Díky. Dráhu máme, podědili jsme ji právě po mainkách, které z ní "vyrostly", dospělé kočky nikdy nezajímala, jen koťata. Až Angrešt si s ní občas hraje až do teď - holt je domácí. Tak uvažuju, že bych mu koupila ještě nějakou zábavu. 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 06. listopadu 2021 19:45

Zu to ji vůbec nemáš navolno? Ani při procházkách mimo město?

Ja jinak s Růžou nechodím, kolikrát ani vodítko s sebou neberu. Pořád jsme v lese, na loukách a v polích. Pořád běhá volné.

Ona se mě ale fakt drží, pořád se ohlíží, jestli jsem za ní a nechá se odvolat. Je fakt strašně poslušná.

Sweet Potato prostě Růženka. Růženky jsou stejné nej