Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 21. února 2022 15:15

Bledule 

To se obávám že by jí to akorát všechno zarazilo, nesnáší vanu (koupeme často ). A hned jak by byla venku... 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 21. února 2022 17:34
Reakce na Catherinne:

Renusatko to vykastrování Viga by mohlo pomoct. 

Pamatuju si, že jsem se tenkrát bála pořízení druhé kočky, Adinka je taková klidná, vystačila by si asi i sama, ale mají se rády a jsou v klidu. Ono je prostě nejlepší brát rovnou dva sourozence. Jako stejně bude asi jeden dominantní, ale bývá to bez stresů. 

​U nás je dominantní kočka. Kocour je takovej bambula. Ona ho většinou vyprovokuje, napadne. On jí přepere, ale utíká z boje. Nechce být dominantní, i když je určitě silnější. 

Pak ho zase opečovává a on nechce. Když jsme odvezli kočku na stříhání, tak tady brečel. Když tuhle hledala kočka jeho, tak to byla taky hrůza. Někdy mám pocit, že mám doma kočku s nějakou psychiatrickou diagnózou. Nechce být bez něj a ani s ním.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. února 2022 18:55

Přichyceni při nepravostech. Vigo občas na tu linku prostě musí a dnes to odneslo vajíčko k snídani. Naštěstí už vařené. Daki vyděšená, protože ona je ta hodná a tyhle akce fakt špatně nese. Vigo dělá, že se ho to vůbec netýká, že on to nebyl.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 22. února 2022 20:54

Renusatko to je srandovni, jak je mam presne obracene. Zrzavej je kocour a mourata kocka

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 22. února 2022 22:45

My máme v kuchyni hladový výjevy 

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 23. února 2022 06:45

Potrefenáhusa Trnka má pohled, kámen by se ustrnul

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. února 2022 10:52

moora Že bych někdy měla rezavou kočku, to mě vůbec nenapadlo. Hledala jsem tříbarevnou (želvičku) a našla zrzku, která byla dost bláznivá.  Nakonec želvičku nemáme, protože druhého jsem chtěla kocoura a ti tříbarevní nejsou. 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 23. února 2022 11:04

Potrefenáhusa tí ale pekne čakajú, akú mlsku dostanú. 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 23. února 2022 11:08

Moje zebry

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 23. února 2022 13:20

milacka krásná fotka

já jsem se nedávno dívala na Kočka není pes a ta Klára nějaké paní s kočičí smečkou položila otázku, kdo je vůdce smečky... Tak jsem nad tím přemýšlela, jak je to u nás, a nedokážu to určit (vím tedy, kdo určitě není, takže mi pak vlastně vyšlo, kdo je, ale ani to se mi úplně nezdá :-)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. února 2022 13:26

Magráta 

U nás je jasný, kdo si myslí, že je vůdce. Když u těch koček s tím podle mě hrozně zamíchá kastrace.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 23. února 2022 13:28

Magráta teda to bych u nas vubec nevedela. Jako kocourek vysira uplne vsechny. Bella ho bez rozpaku zpacifikuje na 2 doby, ale zas v pritomnosti ostatnich kocek si nechce hrat, jakmile se nekdo priblizi, hned hracku necha a vyklizi pole. Jedna z bonsaicats ostatni casto provokuje, ale tu mydlej vsichni bez vyjimky, ta je jasne na samym chvostu.

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 23. února 2022 13:39

dynda moora kastrovaní jsou všichni a jsou to 3 kluci a Viki a myslím, že ani to pohlaví nehraje roli

dřív třeba Viki byla taková "killbillka", v podstatě se snese akorát s Matýskem (s tím ale snesou všichni, třeba si k němu lehnou a on jim líže uši atp), a byla drzá i na nejmladšího Daníka, ale od tý doby, co jí prokousl ucho, se mi zdá, že už si jen tak na něj netroufne, Dan na ní ale jo.. Otík je takovej nejmenší otloukánek

a když si chce madam někam sednout/lehnout a zrovna tam někdo z nich je, tak to místo opustí úplně každý (ani je nemusí vyhnat, prostě tam vyskočí a oni utečou

i tak si myslím, že vůdcem je Daník (je tedy proti ostatním i dost mohutnej)

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 23. února 2022 14:21

Magráta na toto som zvedavá aj ja, uvidím, keď Eminka dospeje, ktorá z nich bude dominantná. Niki jej ustupuje, zasiahne až vtedy, keď Eminka otravuje až príliš. Vtedy dostane jednu hlasnú výchovnú. Dnes Emku navštívila jej sestra Agátka,  konečne sa vybláznili ako sa na šteniatka patrí. Pekné fotky sa nedali urobiť, každá v pohybe, čierna, béžová a modrá krásavica.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. února 2022 18:08

milacka A já myslela, že mi něco uniklo a máš tři

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 23. února 2022 18:37

Renusatko nikdy nehovorím nikdy

Ja by som zvládla aj tri, manžel má iný názor.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. února 2022 18:48

milacka Tomu rozumím. Já napřed vybojovala kočku, že budu mít dvě, to by mě nikdy v životě nenapadlo. Takže třetí už ani nezkouším, ale vůbec by mi to nevadilo.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 23. února 2022 20:21
Offline notna
9452 příspěvků moje polička 23. února 2022 20:27

moora co je to bonsaicats? 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 23. února 2022 20:49

notna  Bonsaicats jsou kocky ze stodoly, este mam dve mainsky myvali a ve srovnani s nima jsou to takovi drobci, no

Pro ilustraci :) (je to stara fotka, bonsaicat je uz davno zahojena)