Miru kdybys měla zájem, má krásné věci, vázy, skleničky, mísy, svíčky. Eshop a teď i obchůdek. A spousty fotek na IG, jestli máš
Chlpáči a iné
Catherinne On je to náš hlupáček hodnej
, tak beránek to je. Jen ještě pořád kotě, tak občas má blbé nápady a je akční. Ale prý rozpad testosteronu je 21 dní, tak uvidíme, jaký potom bude.
Já nevím, jestli jsem tady psala, že se jmenoval Vigo, ale když chovatelka nechala dělat papíry, tak jim vyměnili jména a v papírech má Vladan. Takže my mu dál říkáme Vigo, ale často je to i Ládíček![]()
Vigo je takový tajemný, jak z pohádky a při puse na čumáček je to Ládíček ![]()
...děkuju - krásné![]()
Miru a kdybys věděla jaké tam mají výborné sladké pečivo a chleba...a mám to na oblíbené běžecké trase...ono je to obchůdek spojený s kavárnou...
...tak to je "mor" pro všechny smysly!![]()
![]()
Miru
to teda
Už jsem jukla i na její insta, kavárnu, opravdu moc pěkné, stylové, čisté a přitom útulné.
Super tip![]()
Ještě jedna šmírovací... ![]()

Bledule táto je hyperaktívna, řádí celý deň, duracel.Catherinne zalezená pod dekou je hotový anjelik. A po prebudení
ale aj toto obdobie je len dočasné.
Catherinne šmírovací je ![]()
U nás už jsou od včera dva kastrovaní. Kocour to zvládl perfektně. Zavezli jsme ho, za hodinu nám ho vrátili probuzeného a normálně tady lítal. Dneska se celej umyl a dospává. Neskutečný.
Nás to čaká, tak dúfam, že to prvá Niki zvládne ako tvoj kocúrik.
Renusatko Ládíčkove jsou nej! ![]()

Dadoo Ten je prostě úžasnej
. Nechápu, že ho někdo nepostrádal, ale pro tebe je to dobře. A on se u tebe má nádherně.
...kouzelnej![]()
Catherinne Tak ona to je i kavárna! Díky za vysvětlení, já kolem toho obchodu chodím domů, dřív tam byla restaurace a mrzelo mě, že ji zrušili. Viděla jsem tam všechno to sklo a myslela si, že je to prostě jen designová prodejna, ale pořád mi nešlo do hlavy, proč tam neustále sedí tolik lidí. :D
Catherinne ty tvoje holčičky jsou vždycky takové uhlazené nebo jak to říct ![]()
Dadoo Ládík je úžasný
Magráta ony jsou ty kočky takové vznešeně uhledné, stejně jakoCatherinne a její domácnost, krásně tam ladí
Ládík je taky dekorativní, krásně hebounkej od pohledu
Láďa děkuje všem ![]()
Vlm Že jo! Nikde ani drobeček, všechno vystajlovaný, kočičky jako princezny...
A když se podívám na ty svý "zablešence"
Darmo mluvit. Z lesa to domů tahá jehličí, bahno, myši, kočka se někde evidentně popelí, kocour se pere. A domácnost podle toho taky trošku vypadá
ovšem kočky za to mohou jen částěčně.
Ale v saténu se to pak vyspí dost rádo:
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.