RoSa Spálenej hrnec, no to je hned :-D To se mi zatím nestalo, ale vůbec se tomu nedivím!
Tato vlasatice se jmenuje Vlasta - jméno bylo jasné v první minutě
Chlpáči a iné
Mrs.Robinson krásné dámy ![]()
Mrs.Robinson Krasavice![]()
Mrs.Robinson Dámám vše nej! ![]()
Princezna na hrášku.

@Zina Sweet Potato Renusatko Magráta Dámy děkují za gratulace i komplimenty ![]()
Někdy je to dost brutální safari...

Potrefenáhusa ten betlem je strasne krasnej
(a kote s husickou samozrejme nejvic!)
Potrefenáhusa Kotě už koukám zdomácnělo![]()
Len no neslo to jinak...ale nevim, jestli ho nemám spis litovat

Potrefenáhusa jezus, na tom okně
všechny obrázky jsou teda hrozně ňuňu ![]()
![]()
Potrefenáhusa už taky šišlám, tomu se nedá zabránit. Nádhera, závidím dceři dětství se zvířátky, to jsem si jako malá vždy přála a bohužel v paneláku neměla ![]()
Potrefenáhusa Koukám už se kotě s Husičkou sžilo, a betlém s kotětem a děvčata za záclonou jsou nej :-)
Díky všem, popravde, je to dost narocny udržet 2,5 lety dite od kočky dal a neustále hlídat, aby by ji nezmastila moc,včera byla tak rozjeta, ze zkusila stáhnout i Goliaska za ocas z topení, ten se teda nenechal. Ale na ty fotce kocka prisla úplně dobrovolně sama.
Jméno jsme zatím nevymysleli, je to kočička (dite ji rika mimi čiči), na veterine ji otipovali na britskou krev a chtěli si ji nechat :-) Nechali jsme ji otestovat na některý ty hnusny kocici nemoce kvůli Goliasovi, fiv ani felv bohudik nemá.
Potrefenáhusa samozřejmě taky šišlám
krásné holčičky :-)
To se tak člověk pokochá pohledem na všechny ty krásný chlupáče u ranního kafe! Hned mám lepší náladu.
Koťatko zustava, bezva. Proc by se nemohla jmenovat Mimi? Moc jim to s housatkem slusi. Myslim, ze kote se uplne utejrat nenecha, vypada tak nejak odhodlane, ze si vsechno libit neda. Co na nej Goliasek?
Potrefenáhusa Kotě v Betlému ![]()
![]()
![]()
Potrefenáhusa to je také sladké ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.