Co na nej Goliasek?
vicemene tiše trpí ![]()
![]()

Potrefenáhusa Nemáš Instagram?
Biely kvet máš, jsem teď teda dost ve skluzu
ruf_a_godzilla
Potrefenáhusa Ďakujem, tvoje fotky mám veľmi rada.![]()
Potrefenáhusa no ale to je hodnej, taky by moh hlasite (a rucne) protestovat!
Potrefenáhusa ty packy ![]()
Tak naše Minnie se včera poprvé vyválela v hovně. Venčil ji muž, já přišla domů, když už byla vykoupaná. ![]()
Včera milostpán s Poppy potkali malou kočičku, vylezla zpod auta, sedla doprostřed chodníku a čekala, až k ní dojdou. Inu došli... kočička kupodivu nezdrhla, ba právě naopak - jala se Poppy očuchávat a poté i olizovat.
Poppy byla tak zkoprnělá, že se nezmohla v první chvíli na odpor - milostpán ji odtáh až v okamžiku, kdy jí to už zjevně nebylo příjemný a začla se ježit.
A já musím na tu důvěřivou kočičku pořád myslet, až zas bude chtít někomu věnovat svoji náklonnost - a von jí ukousne hlavu ![]()
Včera jsme oslavili půl roku, zítra 4 týdny u nás.
Marbuša No ta je ale rozkošná ❤️
Marbuša Minnie jemoc hezká. A kdo nikdy nemyl vyválenýho psa, nebo mu pes něco podobnýho nesežral, ten se snad ani nemůže hlásit mezi pejskaře :-D.
Zina za nas teda nejhorsi pekne ulezely rozkladajici se kapr :)
Marbuša ta je rozkošná ![]()
Zina nikdy som neumyvala psa ktory by sa niekde vyvalal, na to je moc fajnova. Ani nozkou po mokrej trave, niecto este blato, alebo nedajbože niečo horšie.
Mozno to nie je pes ![]()
Janulik03 ridgeback je trochu kočka![]()
barbuchaked si zmyslim ako maličké mačiatko nakracalo z ulice rovno k Elzicke. Vsetci sme strpli a potom si ju podmanil. Veľká láska ![]()

Uz je to 5 rokov
viktorka_od splavuano vlastne, kočka ![]()
Janulik03 no tak náš je taky asi kočka. V žádným hnusu by se nikdy, ale fakt nikdy nevyvalel, když je mokro chodí jak baletka. Akorát jednou zakous myš a pobryndal se krví, což opět ukazuje na kočku ![]()
Ale užila jsem si to u rotvajlera, ta se teda parfemovala často. A rvát 50 kiloveho psa od hoven do vany, když se intenzivně brání, to je fakt zážitek
Marbuša ta je krásná ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.