Potrefenáhusa no ale jezuskote
Podle výrazu v očích to ale bude dobrej rarach, máte se na co těšit :)
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa to vám určitě poslala CDK jako náhradu Paní černé ![]()
Potrefenáhusa boží fotka ![]()
Potrefenáhusa
Je boží. Já bych si ho hned nechala.
Jinak ty rozpory s mužem ti nezávidím
. U nás nastupil muž, teď po dvou letech, že dvě kočky byla chyba. No naštěstí se s tím nedá nic dělat
.
Potrefenáhusa ježiš!!!! ![]()
(šišlám taky Zu )
No nic takhle rozkosnyho jsem neviděla za posledních 10 let, co nam CDK přidělila Goliase, ale muž je hrozne proti dvěma kočkám, už dokonce domluvil jednu pani v praci, ze by si ho vzala, s čímž zase nesouhlasím ja...je to tezky, ale kote je to nádherný (spis mi to přijde jako kočička)
nechapu, ze ho nikdo nehledá, je čistý, žádný vnější známky nemocí, mazlivy, lidi ani psu se nebojí (ale chtělo moc bydlet, nalepilo se na trnku a neslo se ho prej zbavit, vlezlo samo dolu do kosiku v kočáru), venku bylo minimalne dva dny, jak zacly ty mrazy (muž se ptal u vrátnice podniku, kde ho kousek odtud našel a prý ho tam slyšeli už v pátek), jinak je tam ještě nádraží, obytných domu malo
Třeba přijelo vlakem - jako naše Esme - britská modrá želvovinová kastovaná. Taky ji nikdo nehledal. A muž, velky odpůrce kočky v bytě, nedávno rezignovaně pravil - před dvěma rokama jsem ji nectěl a teď jí kapu do očíčka!
Potrefenáhusa
Není to malej kartouzáček? Vypadá jak naše před pár měsíci a možná sbírá odvahu skočit Goliášovi na záda.
Potrefenáhusa jeje, paní Šedivá! Snad bude moct zůstat :)
Potrefenáhusa tak prosímtě vyřiď muži, že Parfumanie si moc přeje aby kočička zůstala u vás a ty sem dodávala fotorepoty. Teď už prostě musíš ![]()
Potrefenáhusa no ale to je opravdu rozkošná kočička. Taková se přece nedá poslat o dům dál.. ![]()
Potrefenáhusa ale
, tu přece nemůžeš poslat pryč
Potrefenáhusa taky se hlásím do týmu nechat ![]()
Potrefenáhusa Taky držím palce, ať to doma ukecáš! jednu kočku už stejně máte, tak to nebude žádná změna v provozu, nebo velká starost navíc, plus jste měli těch zvířat podstatně víc!
Zina já si myslím, ze se mu prave loni hodně ulevilo, jak to tady postupně prořídlo na půlku, ale zároveň ta druhá kočka mi taky přijde jako nejmíň narocna varianta při zvyšování stavu
Potrefenáhusa Zvířectvo nádherné, ale ta kredenc!!!
Potrefenáhusa taky jsem pro nechat a fotit. Takový Davídek vedle Goliáše. A jak se tulí k Trnce!
Ten můj mamlas ke kocourovi pořád valí jak velká voda, těžko říct jestli sežrat nebo olízat, kocour rozhodně nečeká na výsledek. Ale kdyby to šlo, tak by se určitě kocour tulil!
Potrefenáhusa Můj muž má tyhle redukovací tendence taky, já tu pořád prohlašuju, že časem doplníme smečku na 2 psy, ale už dopředu tuším, že to bude problém. U nás je to ale hlavně tím, že rád cestuje a se zvířatama se to cestování komplikuje. Plus tomu nepomáhají akce typu 1x za týden s potkanem do Prahy píchnout kortikoidy po dobu půl roku atd.
Zina no prave, s jedním psem to ještě jakžtakž jde, i když je to narocny, ale my se dvěma už ani nevejdem do auta. Ty kočky jsou takový nenáročný a stejně musíme zajistit Goliase, tak mi to přijde už jedno
Láska k teplu spojuje

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.