Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline tv
4200 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 22:35

@Catherinne dekuju

Offline RoSa
10175 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 22:48

tv a tady jsi koukala nebo zadala ztrátu?

tady přehled na FB https://www.facebook.com/PsidetektivCZ/

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 07:03

tv

Offline Kora
příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 07:19

tv

Moc držím palce ať ji najdeš

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 09:27

tv Zkusila bych i sousední domy, půdy, sklepy, příspřešky, dřevníky... cokoliv toho typu. A na úřadě se zeptat (pokud už to neproběhlo), případně nemáte tam nějakou osobu, která by se specializovala na pomoc zvířatům? U nás je pár takových nadšenců, jednak dost často nějakou kočku odchytí, případně by možná věděli i další tipy, co ještě zkusit. 

Držím palce, tohle je moje noční můra. 

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 13:45

tv 

Myslím na vás & držím pěsti...

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 17:55

Děkuji všem za reakce. Oblepila jsem paneláky, do rodinných domů hodím letáčky do schránky. Zítra ráno udělám větší okruh. Poresim psího detektiva. Co mě neskutečně štve, že se to nemuselo stát, pokud by ji prostě někdo nevyhodil z baráku- a vím přesně, kdo to byl. Už zase tady brečím, je tady jeden stupeň a sněží. Vůbec si nedokážu představit, co zažívá.

Offline Potrefenáhusa
38869 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 18:09

tv tlapkam moc moc hodně, zkus ji hledat v noci, ony se v noci prý ozyvaj a min se boji a taky lip uslysis, kdyby někde mnoukala 

nebo u někoho je 

my máme novyho podnajemnika od soboty, ale zatím jsou nad nim stažený dost velky cerny mraky, nemuzem se shodnout, co s nim, ale nikdo ho nehledá a nepostrádá 

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 20:40

Potrefenáhusa díky. Chodíme i večer, kolem desáté.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 21:37

tv tohle je blbý, tlapkam moc. Nám se několikrát stalo, že kočky přišly po několika (max bylo asi 6 dní) dnech - ty co choděj ven na vycházky, imho se někde nechaly zavřít omylem a musely čekat..nervy jsem měla děsný. Bytový kočky pří náhodným útěku se vracej, většinou je člověk najde někde zcepenělý pod stromem, ale teda my máme zahradu..je hodně lekavá a plachá? Měli jsme kocoura, co byl děsnej plašan a ten jednou utekl a schoval se ve sklepě a vylez aź za dva dny. Nešel najít a to jsem koukala všude. Někdy se fakt schovaj důkladně..držim palce, ať najdete!

Offline Gatita
8636 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 21:38
Reakce na tv:

Renusatko děkuju. Obcházím to, prolezam. Snad...dám vědět.

tv Moc drzim palce. Snad se bude motat nekde kolem. Nebo se nekdo chytne na ten letacek, nejake angazovane deti treba, jako tomu bylo kdysi u nas u zatoulaneho kotete.

My ted mame taky starost, nedavno jsem tu psala, ze nam hrozne sesel kocour. Milion takovych drobnosti, koucour pusobi rozbitě, nevim jestli starim nebo necim jinym, nejspis je proste stary a k tomu nemocny. Absolvovali jsme martyrium u veterinare (uz jen to, ze kocour tam stravi 2 hodiny v cekarne napresovany v prepravce) a vysledek byl, ze mu udelali krevni testy a tim to skoncilo. Laboratorne je kocour naprosto fit, ale je cely uprskany, neco mu trochu tece z oka, to druhe prihmuruje, zdrave rozhodne nevypada. Takze zitra asi jdem znovu, doufam, te aspon odejdem s nejakym lekem. Ale ruzove to do budoucna nevidim. 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 22:28

tv To je hrozný, držím palce ať se najdete.

Gatita a kocourovi ať je líp

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 07:09

Gatita ať je kocourkovi líp

Potrefenáhusa u nás před vchodovými dveřmi na zápraží čekala už 2x černobílá kočka (tedy černá s bílou náprsenkou), nebojí se, pokecaly jsme, nechala se pohladit, má krásnou srst, tak myslím, že někomu patří (ale hned bych si jí nechala, samozřejmě :-)

Offline Potrefenáhusa
38869 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 07:18

Magráta u nás je to něco hodně moc rozkošnýho a malinkýho

Offline baltik
4982 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 07:18
Offline Catherinne
10849 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 07:42

Potrefenáhusa to vypadá na nového člena domácnosti

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 07:45

Potrefenáhusa trnka ma jasno, co na to Golias? Nununu

Offline Potrefenáhusa
38869 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 07:48

Janulik03 co myslíš?

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 08:15

Potrefenáhusa (nic nepíšu, jinak bych musela šišlat, na oba)

Offline Potrefenáhusa
38869 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 08:23

No nic takhle rozkosnyho jsem neviděla za posledních 10 let, co nam CDK přidělila Goliase, ale muž je hrozne proti dvěma kočkám, už dokonce domluvil jednu pani v praci, ze by si ho vzala, s čímž zase nesouhlasím ja...je to tezky, ale kote je to nádherný (spis mi to přijde jako kočička)

nechapu, ze ho nikdo nehledá, je čistý, žádný vnější známky nemocí, mazlivy, lidi ani psu se nebojí (ale chtělo moc bydlet, nalepilo se na trnku a neslo se ho prej zbavit, vlezlo samo dolu do kosiku v kočáru), venku bylo minimalne dva dny, jak zacly ty mrazy (muž se ptal u vrátnice podniku, kde ho kousek odtud našel a prý ho tam slyšeli už v pátek), jinak je tam ještě nádraží, obytných domu malo