Zu a je lekavá? Otec od bývalého mel právě borderterierku a když s ní šel na zkoušky nebo tak něco a vystřelil z kulovnice tak se strachy po...![]()
Ale potvrzují vořechový vzhled
ale takový plyšoidni.![]()
Zu a je lekavá? Otec od bývalého mel právě borderterierku a když s ní šel na zkoušky nebo tak něco a vystřelil z kulovnice tak se strachy po...![]()
Ale potvrzují vořechový vzhled
ale takový plyšoidni.![]()
moonlight Řekla bych, že veterinář poradí vždy vykastrovat, abych mu ty kotata pak nehodila do ordinace:-D. Jako ta kočka je fakt divná, ona si normálně značkuje jako kocour venku. To jsem u kočky nikdy neviděla, přijde mi to trochu neobyklé:-D
Karja Hm, to je asi pravda. Tak to asi přestane i značkovat ![]()
Zu Neměl ho ten zvěrolékař Herriot? Je moc pěkná!
Karja Hele a není ona na holky? ![]()
Marbuša Podle mě má klasickej ten kockovej syndrom, že si už nemyslí, že je kocka a na nějaký pudy přírody kašle.
Karja vy máte asi na mysli pipetu Stronghold/Stronghold Plus. Tak je k dostání jen u veta. Z mé skušenosti je lepší, má širší pole působení na vnitřní parazity. A podařilo se nám ušního svrabu zbavit teda až díky ní. Jinak když je nutné ty uši čistit každý den - nakapat do zvukovodu a masírovat nahoru, dolů dokud je tekutina vevnitř, "čvachtá" - cca minutu, aby se ten bordel dostaval kontinuálně ven. Za sebe bych doporučila Otodine kapky, nebo Aptus Orisolve Plus. Traumapet se mi neosvědčil, protože nerozpouští maz.
Kastrace je vždycky zdravotní benefit, výrazně snižuje riziko nádorů mléčné žlázy, vaječníků, děložního hrdla a zanětů dělohy. U kocourů zamezite riziku rakoviny varlat a nežádoucímu chování. Kastráti obého pohlaví taky žijí déle.
Znackovat můžou i samice, nezměnilo se u vás doma něco, nebo nechodí k vám na návštěvu i nějaké další zvíře?
Karja jinak teda, když znackuji doma samice/kastrati, tak je to buď ze stresu, separační úzkosti, rivality - označováni teritoria, špatný typ podestylky/málo zachodků v případě většího počtu zvířat, nebo zdravotního problému. To chce vysledovat, no.
Tyana Děkuju moc za info, já si to přeberu a to už se toho musime definitivně zbavit. Jiná zvířata k nám na zahradu chodí a to dost, mně to nevadí, protože to dělá nastesti jen venku a jednou jsem ji teda přistihla i ve sklepě, přišlo mi to spis jako taková zvlastnost u kočky.
Tyana Dělá to venku, to bude hlavně skrz ty jiné kočky ktere k nám dost chodí.
Karja za málo. To ona bude fakt znackovat teritorium kvůli těm cizím kočkám. Hodně štěstí, ušní svrab je odolná potvora.

Tyana ňuňu
rysamona lekavá nebyla, 3 Silvestry strávila ve městě uprostřed nehorázný palby a prospala to jak nemluvně (lovecký geny má obecně výborný), ale minulý týden šli nějací lidi s kočárem a práskali nějaký prý práskací kuličky, ten zvuk byl docela jemnej a ona se mi začala nějak sypat a bála se. A pak o víkendu, kdy začaly petardy, tak jsem jí několikrát našla v koupelně úplně vyklepanou. Takže máme zase co trénovat :) a jako už jsem pár bordíků, co se prý bojí třeba srnek, potkala, ale to my neznáme, za 3,5 roku jsem tak vytrénovaná, že už zvěř většinou jako první vidím pro jistotu já
Marbuša jo, měl Bodieho, myslím, že to byl jeden z jeho posledních psů, ale já ho vystopovala v knížkách jen do místa, kdy ho sehnali a dojeli pro něj, ale nenašla jsem žádnou, kde by o něm něco psal. Kdybys náhodou věděla, pošli prosím ![]()
Ach jo. Náš kocour je fakt popelnice. On sežere vše, co najde. To vůbec neznáme, mohlo tady být všude vše možné a kočku to nikdy nezajímalo. Za poslední měsíc sežral kuřecí vývar, hlavně to mastnější z povrchu, takže měl děsný průjem. Potom kuličku alobalu, hlídali jsme kdy vyjde
. A minulý týden vrchol všeho. Blitíčko u dveří...koukám, co to je a v tom kus pěnového, duhového míčku. Včera další část. Očividně mu to nesedlo, protože celý den kašlal a dávil se. Já už nevím, co všechno uklízet. To byla kočičí hračka, jen teda měla ještě peří.
Tyana koťátko rozkošné ![]()
Tyana boží ![]()
Zu děkuji. On byl právě myslivec, pořídil si psa do lesa a nějak to nevyšlo. Pes nechtěl vůbec ven a nejraději se válel doma na posteli.
Tyana Krásný koťátko ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.