Tabea Marbuša děkuju. Dnes mi volala paní, ze našla rezavou kočku, ale bohužel je to kocourek..
Chlpáči a iné
Biely kvet túto a ďakujem, aj mňa to potešilo.
Naše kastrovaná kočka venku někdy taky značkuje. Ty teritoriální pudy jsou asi silný i u samic.
rysamona lekavá nebyla, 3 Silvestry strávila ve městě uprostřed nehorázný palby a prospala to jak nemluvně (lovecký geny má obecně výborný), ale minulý týden šli nějací lidi s kočárem a práskali nějaký prý práskací kuličky, ten zvuk byl docela jemnej a ona se mi začala nějak sypat a bála se. A pak o víkendu, kdy začaly petardy, tak jsem jí několikrát našla v koupelně úplně vyklepanou. Takže máme zase co trénovat :) a jako už jsem pár bordíků, co se prý bojí třeba srnek, potkala, ale to my neznáme, za 3,5 roku jsem tak vytrénovaná, že už zvěř většinou jako první vidím pro jistotu já
![]()
Marbuša jo, měl Bodieho, myslím, že to byl jeden z jeho posledních psů, ale já ho vystopovala v knížkách jen do místa, kdy ho sehnali a dojeli pro něj, ale nenašla jsem žádnou, kde by o něm něco psal. Kdybys náhodou věděla, pošli prosím
Já jsem od něj četla tak dvě nebo tři knížky před lety a jakoby si vzpomínám, že psa vozil někdy s sebou, ale možná se pletu. Začínám mít chuť si ty knížky zopakovat, tak když tak podám zprávu ![]()
milacka Ta má oči! Do jakého kalendáře to je?
tv Je mi to moc líto.
U kočiček je tohle nejhorší, ta nejistota. ![]()
Já nevím, jestli jsem to četla tady nebo jinde, různé hry, že se schovávají psovi (teda v mém případě štěněti) pamlsky do papírových krabic. A co když tu krabici chce sežrat? Nebo rulička od toaletního papíru - myslela jsem si, že je to recyklované, že v tom můžou bejt rozdrcené kousky něčeho - třeba kovu. Bojím se zbytečně?
Marbuša krmilva.cz, dnes som kalendár zaplatila, už sa na neho teším.
Vím, že to omilam pořád dokola, ale pořád myslím na to, co se s ní stalo, jestli se trápila, jestli ji někdo ublížil..
Teď mi přistála fotka koťátek z místního útulku, k odběru před Vánoci.. Dášeňka někoho k sobě potřebuje, ale mně je z toho mizerně. Samozřejmě bychom případně zvládli i tři kočky, ale nevím..
tv
My teď v krátkém čase dvě pochovali, hlavně se bojíme o zbytek smečky. A kotě si sem brát netroufneme, dokud máme Angrešta s pozitivním testem. Ale u vás tomu nic nebrání, tak neváhej.
Vím, že je to houby útěcha, ale nejpravděpodobnější je auto. A to bývá rychlé.
mitford sister hele, asi si ty slepice fakt budeš muset pustit do baráku... tak při těch mrazech je to vlastně dobrý nařízení, pro ně...

Sweet Potatotvých kočiček je mi moc moc líto, držte se![]()
Studí

tv to je hrozný, ta nejistota, je mi to moc líto
. Vezměte si kotě, třeba to zafunguje, kočička se najde a budou tři. Držím palce.
RoSa už je mám v posteli :)) neee, mají krytý žrádlo a vodu a to musí stačit. Navíc kde jsem, tam vůbec nejsou ptaci, až je to divný. Jen straky, ale ty se krmí u kočky radši, slepice jdou okamžitě po nich a vyhánějí je
Kora
. O víkendu se jdeme podívat do útulku.
tv to je mi moc líto
kotě určitě pomůže ![]()
Daník je snad z nejhoršího venku, už řádí :-) (ještě před měsícem jsem myslela, že je to jeho konec, ale nakonec pomohlo několik dávek ATB... tak nevím, proč mu je nedala vet dřív..)

Tak to vypadá, že nám kocour domů přitáhl blechy. Nějaká doporučení?
Magráta To je skvělá zpráva! Přiznám se, že když teď vidím tvoje jméno u zvířecí diskuze, vždycky se trochu leknu. Jsem moc ráda, že je mu dobře.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.