Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline tv
4200 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 20:06

Tabea Marbuša děkuju. Dnes mi volala paní, ze našla rezavou kočku, ale bohužel je to kocourek..

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 22:09

Biely kvet túto a ďakujem, aj mňa to potešilo.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 22:55

Karja 

Naše kastrovaná kočka venku někdy taky značkuje. Ty teritoriální pudy jsou asi silný i u samic.

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 09:36
Reakce na Zu:

rysamona lekavá nebyla, 3 Silvestry strávila ve městě uprostřed nehorázný palby a prospala to jak nemluvně (lovecký geny má obecně výborný), ale minulý týden šli nějací lidi s kočárem a práskali nějaký prý práskací kuličky, ten zvuk byl docela jemnej a ona se mi začala nějak sypat a bála se. A pak o víkendu, kdy začaly petardy, tak jsem jí několikrát našla v koupelně úplně vyklepanou. Takže máme zase co trénovat :) a jako už jsem pár bordíků, co se prý bojí třeba srnek, potkala, ale to my neznáme, za 3,5 roku jsem tak vytrénovaná, že už zvěř většinou jako první vidím pro jistotu já  

Marbuša jo, měl Bodieho, myslím, že to byl jeden z jeho posledních psů, ale já ho vystopovala v knížkách jen do místa, kdy ho sehnali a dojeli pro něj, ale nenašla jsem žádnou, kde by o něm něco psal. Kdybys náhodou věděla, pošli prosím

​Já jsem od něj četla tak dvě nebo tři knížky před lety a jakoby si vzpomínám, že psa vozil někdy s sebou, ale možná se pletu. Začínám mít chuť si ty knížky zopakovat, tak když tak podám zprávu

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 13. prosince 2022 11:29

milacka Ta má oči! Do jakého kalendáře to je? 

Offline Sweet Potato
40398 příspěvků moje polička 13. prosince 2022 12:39

tv Je mi to moc líto.  U kočiček je tohle nejhorší, ta nejistota.

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 13. prosince 2022 14:13

Já nevím, jestli jsem to četla tady nebo jinde, různé hry, že se schovávají psovi (teda v mém případě štěněti) pamlsky do papírových krabic. A co když tu krabici chce sežrat? Nebo rulička od toaletního papíru - myslela jsem si, že je to recyklované, že v tom můžou bejt rozdrcené kousky něčeho - třeba kovu. Bojím se zbytečně? 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 13. prosince 2022 15:31

Marbuša krmilva.cz, dnes som kalendár zaplatila, už sa na neho teším.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 13. prosince 2022 17:58

Sweet Potato

Vím, že to omilam pořád dokola, ale pořád myslím na to, co se s ní stalo, jestli se trápila, jestli ji někdo ublížil..

Teď mi přistála fotka koťátek z místního útulku, k odběru před Vánoci.. Dášeňka někoho k sobě potřebuje, ale mně je z toho mizerně. Samozřejmě bychom případně zvládli i tři kočky, ale nevím..

Offline Sweet Potato
40398 příspěvků moje polička 13. prosince 2022 18:16

tv  My teď v krátkém čase dvě pochovali, hlavně se bojíme o zbytek smečky. A kotě si sem brát netroufneme, dokud máme Angrešta s pozitivním testem. Ale u vás tomu nic nebrání, tak neváhej.  

Vím, že je to houby útěcha, ale nejpravděpodobnější je auto. A to bývá rychlé.

Online RoSa
10175 příspěvků moje polička 13. prosince 2022 18:37

mitford sister hele, asi si ty slepice fakt budeš muset pustit do baráku... tak při těch mrazech je to vlastně dobrý nařízení, pro ně...

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 13. prosince 2022 18:41

Sweet Potatotvých kočiček je mi moc moc líto, držte se

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 13. prosince 2022 20:14

Studí

Offline Kora
příspěvků moje polička 13. prosince 2022 20:47

tv to je hrozný,  ta nejistota,  je mi to moc líto .  Vezměte si kotě,  třeba to zafunguje, kočička se najde a budou tři.  Držím palce.

Online mitford sister
1718 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 11:02

RoSa už je mám v posteli :)) neee, mají krytý žrádlo a vodu a to musí stačit. Navíc kde jsem, tam vůbec nejsou ptaci, až je to divný. Jen straky, ale ty se krmí u kočky radši, slepice jdou okamžitě po nich a vyhánějí je

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 22:12

Kora . O víkendu se jdeme podívat do útulku.

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 07:06

tv to je mi moc líto kotě určitě pomůže

Daník je snad z nejhoršího venku, už řádí :-) (ještě před měsícem jsem myslela, že je to jeho konec, ale nakonec pomohlo několik dávek ATB... tak nevím, proč mu je nedala vet dřív..)

Offline Allysa
897 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 09:09

Offline 4n4
250 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 10:37

Tak to vypadá, že nám kocour domů přitáhl blechy. Nějaká doporučení? 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 13:52

Magráta To je skvělá zpráva! Přiznám se, že když teď vidím tvoje jméno u zvířecí diskuze, vždycky se trochu leknu. Jsem moc ráda, že je mu dobře.