Allysa boží ![]()
Len děkuji ![]()
Magráta Jsou, všichni tři 
Moja hviezdička v kalendári![]()

milacka Škoda že už kalendář mám!
Marbuša v tomto sú okrem psíkov aj mačky a koníky. Emka prešla cez veľký výber a keď mi napísali, že jej fotku vybrali do kalendára, tak som od radosti skákala ako malá.
ElectricWildCat
SweetCarrotCake
andulka01 to je drsná fotka![]()
![]()
Byli jsme se podívat v útulku na koťátko. V úterý si ho vezmeme. Od té doby pořád brečím kvůli Luďce, nedokážu se s tím smířit.
tv
Nejhorší je ta nejistota. Já ti úplně rozumím. Nové koťátko bude super, přijdeš trochu na jiné myšlenky, ale ta nejistota bude. Je mi to strašně moc líto, co se vám stalo.
tv Taky je mi to moc líto, musí to být pro tebe opravdu těžké.
andulka01 velebnosti, vy svítíte!
tv Tady je to to správné místo na vybrečení, tady Tě chápeme! Určitě vám koťátko udělá velkou radost. My jsme přes víkend nějak ztratili známku a já se cejtím napůl, jako kdybych ztratila celýho psa, hned jsem objednala novou. Je mi to strašně nepříjemný, přestože Minnie vůbec nezdrhá.
tv není to trapné
těším se na fotky koťátka ![]()
andulka01 tak to je boží fotka!
Magráta tak původně to měla být sladká kočička s vánočními světýlky ![]()
tv trapné to vůbec není...
už máte koťátko?
Už tu dlouhou nebyla žádná boxerka:)
4n4 My sme zrejme na topánkach priniesli niekedy v septembri blchy, alebo vajíčka, máme doma tri mačky, takže to bolo veselé. Von nechodia, žiadne zviera na návšteve nebolo, takže tie topánky sú najpravdepodobnejšie. Nasadila som všetkým hneď pipetu, treba takú, ktorá zaberá na blchy a zároveň aj na parazitov, pásomnice a iné, pretože ak má blchy, zákonite má aj pásomnice.
Keďže so mnou spávajú, dala som si predpísať od dr. pre sebe tiež niečo proti parazitom, pre istotu.
Ak budeš chcieť, zistím názov, už si nepamätám.
Mačky sa do 48 hodín bĺch zbavili, domácnosť mi dala zabrať, dva krát denne vysávať aspoň týždeň, dlážku som umývala savom, všetko čo šlo, som prala, posteľné prádlo, deky.
Pelechy, tunel, stan som vyhodila.
A okrem toho som každú miestnosť ozónovala s ozónovým generátorom. Že som sa ich zbavila v domácnosti som zistila vtedy, keď ma prestali štípať. Nohy som mala poriadne doštípané, muž ani jeden štípanec.
Držím palce![]()
Koramáme..akorát mi nejdou vkládat fotky.![]()
A děkuju, stejně to pořád bolí.
Edit..zkusím zítra poslat z počítače.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.