Catherinne To je krásný věk
. Moc doufám, že se toho naši dožijí, ale u těch obrů je to bohužel spíš méně a strašně to utíká.
Chlpáči a iné
Renusatko jo, letí to rychle. Adinka bude mít v září 15 roků, to už je na občanku ![]()
Catherinne přejem všechno nejlepší a hlavně hodně zdraví, Goliáškovi bude v září 11, letí to moc
Potrefenáhusa díky moc. 11, tak to taky teda letí. Všichni si tady na toho prcka pamatujem
Potrefenáhusa Catherinne Gratulace oběma.
Letí to hrozně moc, Venouše oslovuju "koťátko" a ona má už 4 roky
omluva za obrfotky

andulka01 fotek není nikdy dost a čím větší tím lepší. ![]()
Vše nej všem oslavencům! ![]()
Elzicka uz oslavila 10 rokov a pevne verím, že ešte zopár rokov s nami bude. A to isté želám aj vam všetkým so svojimi miláčikmi. ![]()
Nespotřeboval by někdo tyhle granule? U nás už uplatnění nenajdou a je mi to líto vyhodit.

Catherinne ???
andulka01 chvilku jsem nechápala, nenene, nic se nestalo, jak jen Ebby má jinou, speciální dietu a Adinka dostává kotěcí aby přibrala tak tohle mi doma leží. A nemá to strávníka ![]()
Catherinne My takové přebytky dáváme do útulku.
notna i rozbalený berou? To by šlo, ikdyž kdyby si pro to někdo přišel, byla bych raději. Já mám teď strašný práce a domů chodím dost pozdě.
Catherinne uf ![]()
Catherinne Nám vzali i rozbalené. Ale už je to nějakou dobu.
Catherinne Já jsem se teda taky lekla, jsem ráda, že jde jen o přechod na jinou dietu!
Hlásím, že CDK nám přidělila zrzavé kotě
, jen nevím jak se všechny tři dámy snesou, zatím to na velkou lásku nevypadá![]()
Liesel vydržte, to se srovná, CDK není blbé, ono ví ![]()
gratulace k zrzounovi
Sweet Potato to je takový sladký nohatý s fuskama ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje