Ronýsek má dneska narozeniny ![]()

Ronýsek má dneska narozeniny ![]()

RoSa haha to je takovej pohled 'a kde je dort?'
Všechno nejlepší oslavenci..
RoSa Ronýskovi všechno nejlepší, ano kouká trochu zmateně - kde je zbytek? :D
RoSa Všechno nejlepší ![]()
RoSa tak oslavenci všechno nejlepší, ten výraz ovšem ![]()
RoSa všechno nejlepší ![]()
že Roník všem děkuje!
a mělo to pokračování, dostal celou štangli psí tlačenky
Magráta to měl Tomáš na ocase..tu bulku, vyřízli to a vrátilo se to, tak mu ufikli celej ocásek..no je mu 15, no..tak uvidíme, ale zatím vypadá spokojeně..držim mu palce
Ounz tak žádný absces to není ani tedy tuková bulka, může to být jen zarostlý chloupek nebo nějaký novotvar. Zatím máme mastičku, máme to sledovat a za 14 dní přijít. Dobrá zpráva je, že je to jen v podkoží.
Magráta tak to zní dobře, tak snad to bude brzy dobry!
Ounz snad jo, díky :-) Je to takovej mamánek, pořád je u mě, ale včera večer ke mně nepřišel, tak byl asi uražený :-D
Magráta to brzy přejde! ![]()
Magráta no ještě aby nebyl, po takovém zacházení![]()
Tak ať ho to brzy přejde a je v pořádku.
Ignis já vím no :-) Ale včera večer už u mě spal ![]()

Adinka slaví sladkých 15 let ![]()

CatherinneTo je krásný věk ❤️. Dostane oslavenkyně nějaký dárek?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.