Chlpáči a iné
bublifuk pohotový fotograf ![]()
Zina žeby občanku? ![]()
Vyberu večer nějakou obzvlášť oblíbenou konzervičku. S Áďou je to těžký, žádný dobroty a mlsky si nevezme. A to bychom tak potřebovali aby trochu přibrala.
Catherinne Všetko najlepšie kráske![]()
Catherinne to je krásný věk, všechno nejlepší!
Catherinne na damu v letech, jestli to tak smim rict, vypada velice dobre! Tak at se ji dobre dari.
To je ale hezkej věk
My pejskaři závidíme!
Mno... tak se mi podařilo dneska vyprat psa = dobytka, jehož jediným koníčkem je válet se v tý největší špíně a kterého by již nikdo neoznačil za strakoše, to jest černo-bílýho čokla. Rovněž milostpán již začal lehce protestovat, neboť mu to prasisko leze do postele a vlezle se tulí.
Potud cajk, čokl odchycen a vyprán. Až na to, že - ač jsem měla připravenej čoklí luxusní šampón - jsem zjistila, že jsem automaticky sáhla po mým
No, snad nebude tak zle, byl regenerační, hydratační i s kondicionérem! ![]()
Catherinne vše nejlepší![]()
bublifuk super fotka!
bublifuk ![]()
Flatí skoky do vody jsou nejlepší. Když jsem to viděla poprvé, tak jsem z toho byla perplex.
Cíďa

Terýšek (to už špatně chodil, ale skákání muselo být)

barbucha opačně se splést by bylo horší. Ale zas bys třeba měla luxusně lesklou srst! ![]()
No nevim. Dyk Poppy má ty šampóny mnohem luxusnější ![]()
barbucha Šampón za šampón ještě jde, to muž jednou umyl psa takovým tím parfémem-aviváží do prádla, mělo to přibližně stejně velkou lahvičku.
A nestalo se nic, že jo! Milostpán včera skákal až do stropu, prej kdovíco jsem jí s těma chlupama provedla ![]()
Zina tak ta první fotka je luxusní. Mně ten mobil moc dobře nefotí a že jsem vyfotila tohle, jsem si všimla až za dva dny. Skáče hodně, skáče rád
! Blbý je, že klidně do mělké vody, nebo mezi kameny.
Před a po. Už půl roku nám doma dává zabrat tato krasavice![]()

Nadja Kochanski roste to hrozně rychle .. na jednu stranu je člověk rád, ale občas by to štěňátko na chvíli chtěl
To je maďarský ohař?
bublifuk Já bych ho nechtěla ani náhodou, štěňátka jsou zásadně nejlepší ty cizí!!
Nadja Kochanski Krásná je ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje