Zina no však na chvíli. Ale já bych si to ještě zkusila. Mám prvního psa a některé věci bych asi dělala jinak, tak jeslti by byl i jiný výsledek
akorát by se muselo cestovat časem no.. Musím si poradit s tím, co mi vyrostlo - chyba je na straně učitele.
Chlpáči a iné
Nadja Kochanski jedný maďarku občas potkávám, ale ona je hrozně drobná. Běhá teda i vertikálně a hrozně mi připomíná Dobbyho z Harryho Pottera.
bublifuk běhá vertikálně
, to je přesné. Její největší zálibou je kradení čepic z hlavy dětí.
Tak to by mě bezpečně zabilo, kdybych šla s vnoučatama a přihnalo se tohle
a sápalo se dětem na hlavu! ![]()
Tenhle krasavec dnes slaví 13. narozeniny

Fakirka Krásny! ![]()
barbucha ale prosimtě nedramatizuj, vižlíci milujou lidi, jen bacha na ocas, jak jím nadšeně mrskají, můžeš dostat přes nohy![]()
![]()
barbucha ale prosimtě nedramatizuj, vižlíci milujou lidi,
Jo, tak tohle by byl argument, který bych s dítětem s psím čumákem v obličeji chtěla slyšet:D:D...
Karja jo, chápu, i přílišné nadšení škodí. Ale to už je ale o majitelích...
Fakirkavše nejlepší !![]()
Fakirka pripojujeme se k přání! ![]()
Potrefenáhusa tv děkujeme

Potrefenáhusa Ty máš ty děti i zvěř tak strašně moc fotogenicky ![]()

Utekla nám z terária užovka, zřejmě už v pátek večer. Po návratu z kina jsem viděla Otíka, jak doráží směrem ke knihovně, a říkám mu "ty tu máš nějakého broučka?" (já nic neviděla...)
V sobotu dopoledne přišel muž, že máme problém, že utekla Apolenka. Takže jsem pochopila, proč Ota dorážel na tu knihovnu :-) Takže jsme ji odtáhli, nebyla tam, prolezli jsme všechno, nikde nebyla, odtahali jsme nábytek, postele, nikde nebyla... Ale aspoň mám hotový vánoční úklid :-D
Nakonec to ale byla skutečně knihovna, akorát že nebyla za ní, ale pod ní, je tam sokl, který nemá "záda", to napadlo muže a vlastně nás tam nasměroval Ota, jinak zbytek smečky byl v klidu. Uvolnil se průduch na teráriu, zřejmě tak, že kočky ze škrabadla na to skáčou, tak to nevydrželo. Byl to jen malý otvor, ale Apolenka šla najisto. A hned ten večer šla k tomu místu zas a zas chtěla vylézt
Magráta tak hlavně že to dobře dopadlo.
Zkusím si tady postěžovat a třeba to pomůže... od čvrtka není doma naše venkovní kočka Čenda...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje