Jj. Ta menší, co leží vzadu, se mnou nespava, takže už jsme ji asi opravdu chyběli, když si za mnou přišla lehnout.![]()
Chlpáči a iné
Karja diky
. Ale pořád se tady vzpomíná na Ludana
.
Cíďa je rád, že se konečně udělalo hezky!

Zina přesně! Vypadá spokojeně krasavec.
Konečně se dalo trochu dýchat, tady by to chtělo ještě pár stupňů dolů. Akorát jsme dnes potkali dva vlčáky na volno a ten jeden mi šel do psa bez ptaní. Aspoň ten druhej byl spíš divák. Pořád tuhle situaci neumím moc řešit. Hlavně ten můj měl stopovačku a málem jsem se do ní zamotala, jak jsme se točili na fleku. Naštěstí měli aspoň náhubky.
Ty návraty z dovolený ![]()

bublifuk Situace, kdy na tebe letí dva cizí psi a ty jsi na to sama, se řeší dost blbě. Mně ve dvou případech pomohlo na nic nečekat a vyrazit proti nim s řevem vypadni, ona většina psů nečeká, že se do toho jako člově zapojíš. Aspoň že mělli ty náhubky.
Zina no řvala jsem dost, to mu nijak nevadilo. Ještě u toho musím nějak držet toho svého bokem, protože se dost chce zapojit. Jak někteří píšou - toho svého posadím za sebe a řeším příchozího psa, to je u mě dost sci-fi.
bublifuk no to by byl ideál, samozřejmě, ale u nás se Cidem taky sci-fi. Ono jenom to zařvání nepomůže, chce to ještě ten výpad, jednou jsem se proti nim fakt rozběhla (taky to byli dva vlčáci). Každopádně je to hodně blbá situace, ta se těžko řeší každýmu, možná s výjimkou RD a několika málo dalších.

Kdo dnes slaví už neuvěřitelné 9. narozeniny?![]()

dzizisketa Letí to rychle! Tak všechno nejlepší! ![]()
dzizisketa gratulace ![]()
dzizisketa Nene! Pamatuju, když jste ji přivezli!
všechno nejlepší přejeme!!!!!![]()
![]()
![]()
Jediný spolehlivý místo, kde žádný děti nikdy nejsou

dzizisketa Jo! Hrozně to letí. Vše nej!
Potrefenáhusa má svoji ohrádku ![]()
Kuchyně je dvě kočky široká.
Omlouvám se za binčus na podlaze, žijeme v lese, kočky se nepřezouvaj (před příchodem domů se ještě vyválej na dvorku) a mě se po dovolené hned nechtělo gruntovat další barák.

andulka01 vejdou se ![]()
dzizisketa vše nejlepší![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje