Dnes je mezinárodní den domácích mazlíčků
Chlpáči a iné
Bééé, Poppy má bebíčko ![]()
Něco si do krve rozdrbala na ksichtě... i mazali jsme včera na veterinu. Tam pan veterinář promptně stanovil diagnózu: "Tvl to je klíště jako prase!"
Jak se to snažila odstranit, udělala si tam prakticky díru, zanesla kdovíjakej svinčík takže jí to kolem i mocně oteklo... přičemž klíště, mrcha jedna, stále drželo. Odstranění proběhlo tedy odbornou rukou, vyfásla antibiotika a je značně nenaložená. Fňuk.
Tak se nám jedna kočka vrátila víc jak po týdnu domů, asi ji srazilo auto a byla na tom špatně, museli jsme ji nechat uspat
. Vůbec nechci ani přemýšlet jak ji muselo být moc blbě takovou dobu...
Liesel to je mi líto ![]()
Liesel to je mi líto, chudinka ![]()
Liesel
To jsou strašně těžká rozhodnutí a ještě těžší je to trápení vidět. Je mi to líto![]()
Renusatko Bohužel se nedalo nic dělat, bylo by to pro ni zbytečné trápení a není jisté, jestli by to zvládla. Ale to, že přišla domu
, obrečeli jsme ji s manželem oba
Liesel
objimam na dálku ![]()
Liesel boooze, to je smutné. Je náročné mat kocicky vonku.
Od koho máme ty svetry ![]()

Potrefenáhusa ty jo představovala jsem si ji chlupatější, něco jako angorák ![]()
Fascinuje mě, že se z těch krátkých chloupků dá sepříst vlákno.
Liesel to je mi líto ![]()
SunEclipse třeba je zrovna po sestřihu![]()
bublifuk google říká, že se nestříhají, ale vyčesávají ![]()
SunEclipse ona podle mě potřebuje k tý pořádný srsti Himálaj
Ale heboucka byla moc
SunEclipse tak teď už vím proč jsou svetry tak drahé. Asi fakt potřebuje jiné podnebí.
Liesel to je smutné, jak to dopadlo
jje mi to moc lito.
Díky všem![]()
Teď už je na CDK koho mi přidělí.
Dobby je chytrý, inteligentní, oprsklý kocour, který si to umí užít a udělat hezký, zatímco Kreveta je krásná, ale úplně blbá:D
Dobby

Kreveta

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje