Liesel To je mi moc líto ![]()
Chlpáči a iné
rasaNori jak se projevuje kocici blbost? ![]()
Liesel moc mě to mrzí, držte se![]()

tv to domalování je úplně boží
Včera mi udělala radost naše psí učitelka, pochválila nás - páníčky (učíme se se stopovačkou) pochválila Minnie, že je šikovná. Bavily jsme se o možnosti cvičit treiball, na který by měla mít vlohy a navíc je možnost chodit trénovat v dosahu bydliště. Zatím děláme shaping a trochu nosetouch, teď přes víkend budeme trénovat s plácačkou na mouchy ![]()

Ebby už nekulhá ![]()
Léčba zabrala, léky jsme vysadili, protože její ledviny, tak držte palce ať to vydrží co nejdéle. Do poslele ji večer odnesu, tak mi vrní do ucha dál. Je to láska

Catherinne super správa ![]()
To je radost!![]()
Catherinne drzim ![]()
Catherinne hele, na artrózu seniorů si na německym RR-fóru nemůžou vynachválit lék Librela... koukám, že už i tady je to k mání...
a existuje to i pro kočičky, Solensia, tak se poptej!
Catherinne tak at to vydrzi!
Kokoska RoSa moora Sweet Potato Janulik03
Děkuji moc
Sweet Potato Ty jo, mají takový ostrý rysy, takový divoký kocky:D. K nám dnes přišla jejich neteř domů na oslavu. Prostě šla za páníčky no, nebude sedět doma......Já doufám, že budeme mít kočku příští rok. My bychom ji na spaní asi neměli doma, takže si musí muž postavit zahradní domek, kam mu tu kočku nastehuju. Moc se mu to nelíbilo, on kočky úplně nemá rad, ale řekla jsem mu, že buďto budeme mít jednu vlastní a nebo nakoupím Felixy a budeme mít úplně všechny kočky z okoli:D.
Karja Klamou tělem, jsou to čuftíčci.
Začal mi kulhat pes... Dopoledne jsme byli venku, nic se nestalo a teď mi tu začal pajdat! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje