S dovolením sem přidám odkaz na sbírku, kterou pořádá zlínský útulek pro kočičky Dobré ruce. Podporuji je dlouhodobě, a stejně jako ostatní útulky, se potýkají s nedostatkem financí a přebytkem svěřenců... https://www.donio.cz/zitkovske-bohyne-pomoc-pro-nejen-tyrane-kocicky
Chlpáči a iné
bublifuk zkus mu tu packu poradne prohlidnout, jestli tam nemá něco zapichnutyho, i mezi prstama, nás pes tam měl i klíště, nebo zapichnutou osinu, to jsou největší svine
bublifuk A když nic nenajdeš, zkus den nebo dva klidový režim bez blbnutí a venčení jen má vodítku. Oni si někdy taky jenom blbě šlápnou.
Potrefenáhusa Zina prohmátnutej, prohlídnutej.. nikde nic. Odpoledne a večer se belhal po třech, fakt tu nohu držel nahoře. No.. ráno lepší, dnes večer už to vypadá v pohodě
Tak snad dobrý, ale dost jsem se lekla.

Friga sporadane na pelisku

a kdyz dostane amok, protoze dostala oblibeny pamlsek

Mně včera poslal kamarád fotku ještě z léta, ale zase je na ní zachycena sama esence cidáctví :-D.

Zina Cid vypada naprosto spokojene a sebejiste
Krasna fotka.
Friga se sice doma rada povaluje, ale venku chce udelat poradnou prochazku bez ohledu na pocasi. To musi byt opravdu priseny pocasi typu vodorovny dest, aby chtela kratsi prochazku. Ted ta brzka tma je otravna. Zvlast v kombinaci s mrholenim.
Ale nekdy clovek chyti krasny pocasi, treba minulou sobotu byly pekny mraky

Zina to je krásná fotka ![]()

Potrefenáhusa U vás je to taky hygge
.
Friga Tma a mrholení vadí i mně, taky kosa ráno, hlavně když musím už někdy brzo po sedmý, ale jak píšeš, občas je za to člověk odměněnej. Jinak na tý poslední fotce zas Friga vypadá jak malej vlkodav.
Potrefenáhusakrásná fotka ![]()
Zina teda fotka je fakt povedená ![]()
Kamarád má skvělý foťák, oko i ruku, ale už tolik nevenčíme jako dřív a on je sám k sobě hodně kritický, takže nám od něj moc nových fotek už nepřibývá.
Zina tak kdyby kamarád potřebobal potrénovat oko a ruku, poskytnu obluďáka
Je parádní, jak to jde zvětšit a pes je krásně ostrý.
Mamááá, posuň nám pelech, na Niki slnko už prestáva svietiť![]()

Tak dnes jsme si dali neplánovaně veterinu. Cida napadl velkej kříženec pita, má roztrženou tlapu, kus polštářku pryč a kus vedle díru po zubu. Muž byl venku se psem a malým sám, a když rval toho psa ze Cida, tak se chlapovi, co toho pita neudržel, zdálo, že je od sebe roztrhává moc razantně, tak se ještě vrhnul na muže. Muž měl psa na vodítku v jedný ruce, v druhý měl dítě, pes na ně letěl rovnou Cida zabít. Já jsem to slyšela jen z popisu, ale blbě je mi z toho ještě teď.
Zina tvl moje noční můra! Prej roztrhává moc razantně.. bulla..
měl si ho zpacifikovat sám! Uff. Tak ať je Cid brzo fit a nenechá to na něm následky! A na malým taky ne.
Zina Já tyhle lidi nenávidím!!
Přeji Cidovi brzké uzdravení bez fyzických i psychických následků ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje