tv no ale to je jasnej Bezzubka z Jak vycvičit draka ![]()
Chlpáči a iné
tv udělala jsi mi chutě.
continuitytěším se moc![]()
tv taky nemaj dno, co
tv Jestli to tam bude hlídat ten démonek dole, tak budete zítra ražnit jenom cibuli s paprikou :-D
tv taky nemaj dno, co
Napichovala jsem v přítomnosti chlapecku, ať mi to pohlídaji, když potřebuju odbehnout.![]()
tv Jestli to tam bude hlídat ten démonek dole, tak budete zítra ražnit jenom cibuli s paprikou :-D
Přikryto víkem a schováno na balkoně.![]()
Potrefenáhusa Naše taky. A každej od léta přibral aspoň kilo, což je skoro třetina jejich normální váhy navíc. Oni zas na léto zhubnou, ale teď jsou úplně tak, že je nemůžu zveřejňovat na fb, náš veterinář by to mohl vidět s zase by měl kecy o nejakych dietních granulích. No ale stoupnu kuchyně a jsou tam a ječej nebo aspoň koukaj, významně.
andulka01 Vsichni nabiraji. Kralici, psi i kocky. Nasi psi pokazde zacnou zrat, jako by museli tvorit kozich v Gronsku. Ovsem fenka to ma chudak tezky, ta radsi gauc

U nás se zalézá do pelechu, většinu roku ležícího ladem. Zima je za dveřmi...

Hm, tak nic. Máme moc teplej byt ![]()

My taky, už hodinu spí v půlce pokoje![]()
barbucha ten pelech je úplne úžasný. Skoda ze nevyrábajú aj na veľké psy. A pekný skleník ![]()
Potrefenáhusa
bože to je dobrá fotka.
Tak na ľudí by to tiež bolo super.
Janulik03 Potrefenáhusa barbucha ja bych to brala, zespoda teply pelisek, na zada slunce, znacka ideal!
U nás někdo zkouší hranice. No a bylo to moc, byla vykázána na pelech, potvora malá ![]()

Zu Jo, jo, zadek na polštář taky netolerujeme. Ale naši psi teda do postele spíš se pomazlit a podupat nás, spí pak buď pod oknem v rohu na holý zemi, nebo když je fakt zima, tak na pelechu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje