V zahrádkářské kolonii se urodila koťata...

V zahrádkářské kolonii se urodila koťata...

Potrefenáhusa bublifuk Samantha ale ňuňu, děkuju.

Náš kocour do sněhu nechce. Rád chodí na balkon, tak jsem dnes otevřela okno, on se ode dveří rozběhl, skočil, dopadl do sněhu, vytřeštil oči, otočka o 180 stupňů a skok oknem zpět. ![]()
Potrefenáhusa on je fak přísnej!
bublifuk ty jsou krásný!
Potrefenáhusa notebooky jsou pro ně naprosto neodolatelný! mě teda kočka ještě většinou zmáčkne nějakou vychytanou kombinaci kláves, abych pak půl hodiny zjišťovala, jak to vrátit zpět.
Ronna Já dneska pustila kočky na balkon. Kočka je celkem v pohodě. Nevadí jí zima ani sníh, takže se tam chvíli courala a pak vyskočila na klimatizaci a pozorovala ptáky. Kocour teda očividně ven chtěl, ale ta zima Nakonec se teda vyhecoval, ale při každém stoupnutí do sněhu, s oklepával packy. Strašně hlasitě se rozčiloval a nakonec nas…šel zase domů.

Krmení veverek ![]()

Catherinne ty jsou boží ![]()
My jsme dnes v parku potkali Františka Šustu! Měl tam nějakou soukromou procházku s jednou mladou fenkou, pochválil mi Bonnie a já jsem mu řekla, že jsem taky byla na jeho seminářích, když byla štěně. Vypadal potěšen.
Tahle kočka se nedá fotit, ale vtipná je moc

Catherinne to je úplně kalendářová fotka, nádhera
dzizisketa jeee to je hezký. I kdybych ho poznala, musela bych dělat, že jsem o něm nikdy neslyšela... Zrovna ráno mi obluďák zopakoval neschopnost odpoutat se od míčku ![]()
V úterý jsem našla kotě.ve tmě. V lese, na kraji silnice ve sněhu.
Když jsem zastavila a zavolala na něj, vběhl mi šťastně do rukou.
Je ofrklej jako blázen. Láďa je konsternovan a zhnusen, ale neublizuje mu. Ruza je v pohodě.
Zítra si pro něj přijede nová rodina.
Asi mi to bude trhat srdce, je neskutečně rozkošný mazel.
Takže v posteli spíme už čtyři..
Už aby byl pryč, nebo ho nedám ![]()
Miloš![]()

Dadoo
je rozkosnej (až na to jméno teda) - je zajímavý, ze jakmile te CDK jednou zařadí do databaze, už se nejde nijak odhlasit
Potrefenáhusa to Teda jo!![]()
No, to jméno.. brácha navrhl, aby se jmenovalo Marcelka. Protože má na čelé M. Jenže já našla kuličky. A jediné muzske jméno na M, co mi blesklo hlavou, byl Miloš.. Pak jsem to chtěla změnit na Luboše nebo Leoše, ale... už to nešlo.
A tak Miloš nebo Milouš . To si člověk nevybere..![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.