Chlpáči a iné
Catherinne Taky držím! ![]()
Tak Ebby má bohužel cukrovku. Inzulín 2x denně.
To je mi moc líto. Chudinka ![]()
Fakirka děkuji
Jsem z toho strašně špatná, tak jako celkově, cukrovka je blbá nemoc, to píchání inzulínu jako takové bude ten nejmenší problém, spíš ty odběry krve na kontrolu, hlídání cukru v krvi, v moči
Navíc to strašně komplikuje všechno okolo, hlavně teda myslím třeba cestu na Moravu za maminkou. Máme jet příští týden pátek až pondělí, vůbec nevím jak to udělat aby ji to někdo 2x denně píchal a navíc je potřeba zatím pozorovat její reakce další 3-5 hodin. Já tuším, že se s tím poperem, že si to sedne, že si zvyknem a dáme to, ale zatím mám hlavu jak pátrací balón
Catherinne držím palce![]()
Můj předchozí kocour Mín měl taky cukrovku, bála jsem se toho, nakonec to bylo v mezích možností ok. Měl k tomu ještě dietu, inzulin jsem mu píchala vždy, když byl skloněný nad miskou (poradil to vet). Prodloužilo mu to život, ještě pak řádil s Matýskem a Otíkem ![]()
Catherinne ale chudak, to jsem netusila, ze kocky tim taky muzou trpet. Tak at to vsichni brzo dobre zvladate!
Catherinne Nase kocka taky mela cukrovku. Cukr v krvi jsme hlidali jen ze zacatku, podle toho nam veterinar stanovil davku, kterou mame pichat 2x denne. Injekci daval muz, ale zvladla jsem to i ja, kdyz bylo treba. Lecba ji prodlouzila zivot o 2 roky, dozila se skoro 18 let.
Catherinne Uf. Držím palce, ať si to brzo sedne![]()
Catherinne ať si to brzo sedne a Ebby je dobře.
a říkal někdo pes na sněhu? Hromada čerstvého nebudí tolik nadšení jako zbytky zmrzlého...
bublifukVýhoda je, že se na něm docela dobře odbordelí.
Tak máme za sebou první inzulín ![]()
Zvládli jsme to všichni tři ![]()
Catherinne bude to dobrý ![]()
Zina jojo ze sněhu nejčistší pes a boty. Akorát teď než došel k autu, byli jsme zas oba komplet od bahna.. teď je to fakt mazec, všude bahno.
Hmm, tak dnes vedle mě v křoví vyrazila srnka, nebo něco.. Mám pohmožděný ukazováček na pravé ruce a prostředníček na levé a stejně jsem vysrabila a vodítko pustila. Ten malej magor na těch 15-20m nabere strašnou rychlost!
bublifuk to se mi jednou s tim pravym ukazováčkem taky stalo, a měla jsem z toho následně šílenou polízanici s plotýnkou dole vlevo... šlo to prej takhle křížem přes záda, já už na tu srnku zapomněla, ale masér se od plotýnky dopracoval k tomu ukazováčku a ptal se, co jsem s nim vyváděla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje