Dadoo Milouš je krásnej ![]()
Chlpáči a iné
Dadoo
(já bych měla problém ho někomu dát :-D)
Dadoo Milouš! a je krásnej.
Zrzavej se v noci probil do pekáče s vepřovým sádlem a evidentně toho dost sežral. Dneska nechce jíst a je mu, myslím, trochu blbě, blbečkovi. Mám si dělat starosti, nebo mám prostě počkat až mu odlehne?
Edit: evidentně už je mu dobře. K ránu vdechnul celou myš a půl mísy granulí.

tv Psí oči znám, netušila jsem, že frčí i kočičí

andulka01 tak a teď bude teprv mazanej!
To mi připomnělo, jak jsem byla se štěnětem na grilovačce (větší na zahradě). Spalo se tak různě venku a pes se tam potuloval sám.. V noci se vrátil z jedné takové putulky a bylo z něho cítit koření, ve kterém bylo naložené maso... Až ráno mi došlo, že vylízal hrnec, ve kterém bylo naložené maso - takže olej s kořením.... Možná mohl být dobrý na gril ![]()
Samantha za mnou se právě otevírá šatní skříň, kde ona ví, že nesmí..![]()
Samantha jsi neviděla Shreka?
Tak Miloušek je od včera v nové rodině. Přijeli si pro něj s holčičkou i babičkou.
A od prvni chvíle je u nic prý v pohodě. Je prostě drzounek.![]()
A mně se příšerně po něm stýská.. ![]()
Zato Láďa to ocenil a vzal mě zase na milost..

andulka01 muzu ti rict, ze pekáč sadla s nima neudělá nic!!!!! Ani pánev s vrstvou od smažení řízků....
Ano. Poppy sice není kočka, a většinou má zažívání velmi citlivý, vaříme jí dietně celej rok... ale včera si dala k večeři celou kůži z obrovskýho lososa (největší pekáč mu nestačil), pečenýho na másle tj. mastnýho jak sviň... Zkrmil jí to milostpán, já myslela že ji to zabije a v tom smyslu jsem mu to lehce vyčetla
ale čokl vypadá že mu v životě nebylo líp a tu věčnou vařenou krůtičku s mrkvičkou si můžem strčit...
jedna vánoční chlupatice zdraví

Ebby nám začala rapidně hubnout (1,5 kg), což není vůbec dobře, dnes všechny testy, sona, rentgeny, výsledky zítra. Držte nám palce ať se přijde na to, co to je. Už tak ty její ledviny, klouby...
Dodám, kéž by to bylo jenom stáří ![]()

Catherinne Držíme Ebby všechny palce a tlapky![]()
Catherinne drzim ![]()
Catherinne držím palce
Catherinne všech osm palců a osm tlapek držíme
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje