Kočka sama skočila do kočárku a rozloučení nesla těžce jak ona, tak Šárka.

Kočka sama skočila do kočárku a rozloučení nesla těžce jak ona, tak Šárka.

barbucha tak co Poppinka, už dobrý?
Krehutka jojo od K. Dostálkové. Mám ho koupený už hodně dlouho, nějak nebyla ochota tomu věnovat tolik času v kuse. Ale mysím, že je nejvyšší čas a ráda slyším, že to funguje.
bublifuk super, mám její mentoring klub. Doporučuji začít nějakým webinářem na téma, které vás nejvíc pálí, člověka to nějak víc nakopne. Já se teď chystám si projít ten její nový noseworkový kurz a trochu nás zas posunout, v listopadu nebyl čas.
Držím pěsti ať se daří.
dzizisketa ta druhá fotka je krásná
barbucha tak co Poppinka, už dobrý?
Jo, v pohodě, zaplaťpámbu se oklepala a zaražená už neni ani náhodou ![]()
u nas ma nejaky opozdeny leknuti kocour, furt syci, tak doufam ho to taky brzo prejde

viktorka_od splavu nebolí ho něco? ![]()
dzizisketa to je boží ![]()
Potrefenáhusa nezda se
U nás dobrý

viktorka_od splavu na nás Golias občas syci po příchodu zvenku, taky se to nedá leckdy vypátrat, ale už měl i kousanec na ocasku a narazeny zadni nohy
Potrefenáhusa no on ted ven nechodi, syci spis kdyz prijdem zvenku my:-) kdyz se obliknu do bundy nebo neco "desivyho" nesu a tak. mi to zily netrha, ale pritel je spis psi, tak si to bere osobne
viktorka_od splavu to je u nás naštěstí v rovnováze

Přímo v ulici u nás snad ani nikdo neodpaloval, je to pejskařská čtvrť, ale v okolí to bouchalo dost a hodně to údolím rezonovalo. Kočky to celý prospaly a prožraly (ale teda bylo vidět, že jsou rádi, že jsme doma). Zrzavej to trochu řešil, on je trochu Keliška, tak poslouchal, ale na okno se bál. Venouš totálně tvrdý spánek na momentálně oblíbeném místě, ona je taková hodně praktická.
Tak jsme zahájili nový rok... před týdnem jsme si přivezli štěně jorkšírka, malou fenku k naší jorkšíří babičce, a dneska naše babča odešla
byla s námi 13 let, spoustu jsme toho spolu prožili, snad u nás měla šťastný život. Naštěstí se netrápila dlouho a odešla doma, muži v náručí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.