rasaNori mohlo ho jen něco postrasit a je někde schovanej a nebo ho mohl někde někdo omylem zavřít. Zkuste hledat v noci, lip ho uslyšíte a taky se víc ozyvaj
![]()
rasaNori mohlo ho jen něco postrasit a je někde schovanej a nebo ho mohl někde někdo omylem zavřít. Zkuste hledat v noci, lip ho uslyšíte a taky se víc ozyvaj
![]()
rasaNoria nemůže být někde na záletech?
Je vykastrovany, ale věkově by to odpovídalo, jsou konceprazdninovy. Jsem z toho na prášky, teď mi psala na fcb sousedka (dům vedle silnice, původní majitelka) že u nich dnes v 6 rano snídal, ale na kameře se celý den neobjevil, a nepřišel domu ani na večeři, ani na večerní pomazleni![]()
rasaNorineboj... mám vykastrovanýho psa a když jde kolem voňavá slečna, tak se na ní dere jako by něco mohlo být. Třeba je to u kocourů podobný. Držím palce a zabav se nějak, on se někde vyloupne ![]()
rasaNori držím pěsti ať se vrátí v pořádku
rasaNori držím palce ![]()
Jeho chlupaté velicenstvo je doma, uff![]()
rasaNori hurá ![]()
rasaNori uf ![]()
Třeba dostal na budku od jinyho kocoura a bal se vylézt, my tu máme nekastrovanyho kocoura a je to dost peklo
rasaNori to má člověk takový ambivalentní pocity, viď ? Na jednu stranu máš radost a na druhou bys to zvíře roztrhla, kde se courá ![]()
Samantha haha přesně, maji sice svobodu, ale ty jo já už se viděla jak oznamuju starší že se ztratil zrovna její kocour a normálně jsem se orosila
jsem ho zhvizdala na 3 doby, nicméně si nemyslím že by to k něčemu bylo:D
Potrefenáhusa těžko říct, kde se zasekl. V noci tu je teď docela klid, mě spíš štve že o nich nemám přehled. Jenze v domě být na noc nemůžou, stačí mi každodenní bojovka najdi kočku před odjezdem![]()
rasaNori Já jsem teda pochopila, že jste si dovolili odjet a nechat jeho veličenstvo osamocené... Tak teď víte, jak se cítil!
Jitka77 to děláme často, máme mazlíci a krmici sousedky tak kočky nestradaj, taky už jsme vypozorovali že když se bali obytnak tak obě počkají až vypadnem a rovnou se stěhují vedle...ale ony mají vlastní kočku takže se vždy hned jak se zjevime doma zjeví taky.
rasaNori Tak to musely být nervy, když bylo něco jinak. Dobře, že už se kocour objevil.
Naše Minnie má dnes 2 roky. Díky ní máme život o 1000 % radostnější. 
Marbuša Tak hip, hip, hurá, všechno nejlepší a samé krásné zážitky!
Marbuša vše nejlepší ![]()
Marbuša všechno nej ![]()
Všem krásným příběhům s mazlíčky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.