Dávala jsem na ig, dám i sem (chybí tam Kubík, který tam chvíli byl, ale utekl)
Chlpáči a iné
Kubík je zlatíčko 
Magráta kde má ocas? A není málo černý do party? ![]()
Matka a Katka

Magrátakrásný schodiště ![]()

Psí oči

brrr ta je! ![]()
Allysa ty kočky maj fakt stockholmskej syndrom, naše taky
Potrefenáhusa Překvapivě rádi se nechaj mučit![]()
Potrefenáhusa Allysa A vy jste se nikdy nebaly, že ta kočka ty děti nějak hodně škrábne nebo sekne třeba do oka? Ja trochu, ale sambo hrozně, ten tu kočku u našich vubec nedával. Dcera ji teda ani moc nemucila, jen ji pořád nosila v podpaždí:D. Takže ten tu kocku začal akceptovat až teď, když jsou holky větší a taky když to nevidí tolik:D.
Karja hele já ani ne. To se mnohem víc bojim, ze je kousne pes.
mne i překvapilo, kolik lidi mi říkalo s jednookym psem, ze mu to určitě vyskrabla kocka. Já bych vsadila na člověka (měl broky v zatylku, jak se ukázalo při rtg srdce) nebo auto
brrr ta je sladká ![]()
Potrefenáhusanase holky se psů docela boji, nevím čím to jen ale na každé procházce, když se míjíme se psem je musím nějak držet nebo říkat, že pes je hodnej, že jen projde na vodítku okolo. Nebojí se jen nějakých fakt jako hodně malých plemen. Nevím čím to je, možná to mají od nás, protože já si psa nepohladim žádného, nezajímám se o ně, ale on ani nikdo z lidí s kterými se vídám psa nemá, takže prostě asi to je taky z toho.
Karja to asi jo
ja se bojim, ze je pokouse náš vlastní pes, resp. Trnka je fakt milionová, u ni strach moc nemám, ale i tak se velmi snazim, aby k nějakým kolizním momentům moc nedocházelo, ale s jakymkoliv jiným psem si myslím by to soužití bylo náročnější, z toho mám mnohem větší respekt než z koček (ale my máme obe ty kočky dost jelimanovitý, Golias se snaží klidit z cesty a ulovenej jen tiše čeká, kdy to přejde a Mimičiči je zvykla od malyho kotatka a vybrala si to sama
Karja naše holky se psů taky bojí. Začalo to u starší, když ji na návštěvě ve dvou letech poskákal kamarádky hyperaktivní pes a mladší to okoukala. Stačí, když nás míjí minipes a už se klidí na opačnou stranu chodníku. Lidi na nás koukaj jak na magory, ale jsem ráda, že ten respekt mají. Já psy taky nemusím a kontakt s nimi nevyhledávám. Když jsem byla malá pokousal mě NO v lese, takže jsem ráda, že se k těm psům holky nehrnou...kočky naopak milujou a já si myslím, že to je tím, že ty kočky jsou takový statický a klidný.
Karja Určitě hraje roli to, že ty sama psy asi moc nemusíš, ani se k nim nijak nemáš. Plus pro ty menší děti je i střední pes relativně velkej, tak se ani není až tolik co divit, že se některý bojí. My zase čelili opačnýmu problému, že dítě chtělo každýho psa hladit, už se mi ale snad podařilo mu natlouct do hlavy, že se musíme nejprve zeptat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje