Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 12:23

Karja My máme nějakou kočku od tří let staršího. Jsou to zase mainy, takže obří, ale všichni byli vždycky v pohodě. Trochu nervní kočku máme až teď a protože s malýma dětma nevyrůstá, tak je ráda nemá. Tu bych nenechala třeba s neteřema.

Magráta Kočičí schody jsou super

Potrefenáhusa Allysa To je super spojení dětí a zvířat

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 12:32

A já jsem strašně moc naštvaná a cloumá se mnou vztek. Naproti ve "vnitrobloku" (částečně otevřeno, částečně domy) si někdo pořídil na začátku prázdnin štěňátko. 

A to každý den pláče.  A pláče pořád. Chápu, že někdo musí chodít do práce... ale pláče i teď, v neděli. Co za lidskou svini si pořídí pejska, aby ho nechával pořád samotnýho doma? 

Šla bych si to s nima nějak vyříkat, ale nevím, z jakýho domu to přesně je. 

Offline Karja
44209 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 12:38

Zina Jo já si říkám, že to má dvě strany, že jakože aspoň se nemají k těm cizím a tak, že se nemusím bát, že nějakého překvapí nebo tak. 

Včera se mě ptala dcera, oni mají teď takovou časovou osu, kdo je jak starej a podle toho kdo umře. A včera mi dcera říká ,,kdy umře strejdy pes, aby za strejdou mohly jet taky někdy na návštěvu,,. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 04. srpna 2024 14:31

Jako malá jsem se bála všeho chlupatého, prý i pyšáků. A přecházela jsem na druhý chodník, když jsem viděla psa...

A všechny fotky super!

Offline stes
9029 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 16:51

Samantha to by mně taky točilo do ruda

Offline stes
9029 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 16:52

Allysa no ale teda

Offline stes
9029 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 16:53

Potrefenáhusa a tady taky

Offline Allysa
883 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 17:08
Reakce na Potrefenáhusa:

Karja Allysa u nás je to fakt už láska :-) 

Offline Allysa
883 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 17:18
Reakce na Karja:

Potrefenáhusa Allysa A vy jste se nikdy nebaly, že ta kočka ty děti nějak hodně škrábne nebo sekne třeba do oka? Ja trochu, ale sambo hrozně, ten tu kočku u našich vubec nedával. Dcera ji teda ani moc nemucila, jen ji pořád nosila v podpaždí:D. Takže ten tu kocku začal akceptovat až teď, když jsou holky větší a taky když to nevidí tolik:D.  

​Ne, nebála nikdy, pár menších škrábanců bylo, ale spíš symbolicky, ve hře... když je to na ně moc, proste odejdou. Fakt poznají mládě, od dcery snesou, co od nás by ani omylem neprošlo. Hlídám akorát se psem, když jsme u našich, je to neurotik a nedá se úplně přesně odhadnout. Strach ze zvířat dcera nemá ze žádných, ale je ještě malá. 

Jak psala Zina, je to podle mě hodne podle osobního nastavení rodičů,  na tobě je taky znát, že k těm zvířatům úplně netíhneš, tak je pochopitelný, že to holkám taky nic moc neříká.

Offline Potrefenáhusa
38531 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 18:35
Reakce na Allysa:

​Fakt poznají mládě, od dcery snesou, co od nás by ani omylem neprošlo.

(jenom bych te poprosila o smazání těch fotek z citace, já to pak taky částečně smažu 

Offline Allysa
883 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 18:59

Potrefenáhusa jaj, promiň, ráda bych, ale nějak se mi to nevede

Offline Magráta
8098 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 06:43

JankaM ocásek nemá. Když k nám v dubnu přišel, už ho neměl a vlastně nevíme, co se mu stalo. Vet říkal, že je dobře zahojený. Má tedy taky problémy s močením, což může být následek nějaké nehody. My si myslíme, že ho někdo vyhodil, aby se o něj v tomhle směru nemusel starat. Tak jednou holt přišel k nám a už u nás zůstal

Offline Magráta
8098 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 06:44

brrr to jsou oči

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 09:26

Allysa Mně to u některých mých příspěvků taky nešlo, zkus napsat správcům.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 09:29

bublifuk Léčba flatem . A moc hezká fotka i model!

Offline Raduza
příspěvků moje polička 05. srpna 2024 12:46

bublifuk pes krásnej a spokojeně vypadá u vody. A to místo asi znám, Senečák?

Offline Friga
2044 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 16:46

Byli jsme na chate. Friga se rada plavi, ale jak chce cuchat do vsech smeru, ruzne se nataci a vrti a rozhoupava tim lodku! 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 05. srpna 2024 20:15

Zina jojo s flety to léčba je. Táta teda ještě domů dovedl kokra, kterého kelgyně nezvládala a báli se ho. Ten mě slušně pokousal a nebyl to úplně typ, po kterém by si člověk řekl - nedovedu si představit život bez psa... No ale jak o tom teď vím víc, tak se mu do toho psího nebe občas omlouvám.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 05. srpna 2024 20:16

Raduza jojo, musela jsem kouknout do mapy, a je to on

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 05. srpna 2024 20:17

Friga teeda ta se má! To kdyby ten můj viděl, tak by záviděl! Akorát by se snažil i vystupovat za jízdy