barbucha breberky zdechnou až po kousnutí, což někdy trvá hodiny, i dny![]()
to fakt nechceš, vezmi si, že ten pes je toho plnej, opravdu jsem napočítala baj voko 50 kusů a samotnou mě to raflo ve vlasech (umytých!) až třeba po 10 hodinách.
barbucha breberky zdechnou až po kousnutí, což někdy trvá hodiny, i dny![]()
to fakt nechceš, vezmi si, že ten pes je toho plnej, opravdu jsem napočítala baj voko 50 kusů a samotnou mě to raflo ve vlasech (umytých!) až třeba po 10 hodinách.
barbucha milostpán ať nestraší, tohle je teriér plný života a dělá to odmala. Nepodařilo se mi jí vysvětlit, že takhle si ten pobyt ve výhni ještě prodlužuje.
Foceno v nějakých 17 stupních v 8 hodin ráno, 5 metrů od domu ![]()

Sousedů paní Chlupatá má od jara dceru, včera se mi konečně podařilo se s ní u nás na plotě seznámit ![]()

A náš uvítací výbor

Potrefenáhusa i potřásla tlapkou na seznámení. To je správný kotě!
Zu jojo, se psem to bude páté léto co se známe a každé léto mě napadá, že má něco se srdcem ![]()
Potrefenáhusa ty máš vždycky tak krásný fotky ![]()
Fakirka jo, jo Potrefenáhusa má dobrou ruku/oko. I když jsi s ní na stejným místě a fotíš stejný věci ve stejný chvíli, tak ty to máš takový hmm... dobře... a ona má skvělý fotky :-D
bublifuk Flat se musí od května do září ideálně nonstop máčet :D
Potrefenáhusatakže nova suseda? Krásna a už ste si tlapli ![]()
Jo a veľmi sa mi páčia vaše schody
Zinavyčistili Bagr, takže se tam normálně koupaj i lidi
včera jsme tam měli noseworkovej trénink a po namočení ten pes ale dostane zase moc raketovou rychlost ![]()
U nas slnko už účinkuje aj na Elzu. Micka v tieni, pes na upeku. Aspoň sa jej lepší alopecia, aj keď uz súťaž krásy nevyhrá. ![]()

RoSa chladite?
Janulik03 jj, mokrej hadr na palici ![]()
Zina jo no. Jsem konečně v oblasti , kde jsou rybníčky, ale voda už místy smrdí. Takže pes smrdí jako ta voda.. to se mi nelíbí. Ale moc nevím, jak mu vysvětlit, že k vodě až zase v říjnu..
RoSa po ránu, po ránu...
Je dobrej, že to vydrží.
Taky po vopici, taky? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.