Allysa Dovol, já miluju kocky:D a vždycky jsem měla kočku a vymazlenou a nez jsem sla na vysokou tak i male domaci zvire, krecky a andulky. Jen k psům mám nulový vztah, jako ne špatný ale neumím si představit třeba nějakého mit:D. A to obě babičky psa mely a trávila jsem u nich cely predskolni vek, ale asi mi nebyly sympaticti:D Popsala bych to tak, jako to mají někteří dobrovolně bezdetni k dětem, respektuji to, ale rozhodně nechci, aby se mě to tykalo:D.
Chlpáči a iné
Karja Nic ve zlým, na mě to dělalo ten dojem i u koček, i když jsi psala, že ji u rodičů máte ![]()
Allysa Jo ta se s námi stěhovat nemohla, to prostředí je z pohledu kocky hodně jine;-)
bublifuk Friga nastesti nevystupuje, nerada se namaci. Kdyby chtela vystupovat, tak ji s sebou brat nebudem :)
Meli jsme na zahrade navstevu (foceno pres okno)

Mam doma rodinku podobnych usaku. Tatinek pochopitelne na fotce neni ![]()
edit: ale vubec nevim, co s nimi. Jednoho chce syn, rodice jsou "chovni", ale tri pujdou asi na pekac. Protoze uz ani nebudou volne kotce. Takze se jim to snazim zprijemnit aspon. Maji kazdy den zeli, mrkev, slupky ze zeleniny, obcas melouna nebo jablka. A trhame jim jetel a pampelisky, kdyz nemuzou na pastvu. A stejne to jist nebudu moct, jsou tak roztomili.

Jos ty jsou! Chapu, ze se ti nechce je jist.
Jos já králíky taky nejim. Od doby, co můj milovanej u babičky skončil na pekaci
ti vaši jsou nadherni , já bych králíky taky docela brala, pod podmínkou, ze se nebudou jist, ale museli by byt venkovní
Kočička se včera chtěla kamaradit, rychle nabehla maminka dávat pozor

Potrefenáhusa ta je prostě boží, úplně bych ji umačkala ![]()
a dnes je co? mezinárodní den koček ![]()
Magráta a naše čúzy to oslavily napolo sežranou myší v kuchyni. Ony vypadaj, že se neuměj ani hejbat, ale teda myšilovky jsou dokonalý.
Magráta ještě maj jednu, ta by se ti taky libila :-)

Potrefenáhusa Mimičiči 2:D. My chceme kočku si pořizovat teď na podzim. Ale mám podmínku, že musí byt venkovne domácí, čisté domácí ne, takže ji musíme upravit noční pribytek.
Králíky venkovní má neter, nevím, jaký na to mám názor, oni pak hodně vyrostou, jakože jsou megaobri a teď ten poslední čas, tak dva roky mi přišli prostě takový jak nešťastný asi? Možná měli na sebe ponorku? Nebo prostě už byli staří. Měla na ně kotec, ten na zimu v našich podmínkách zateplovali a pak takový výběh, ale oni ten výběh docela zrajtujou, podhrabavaji se a to fakt hodně:D, tohle žili ještě asi 50 cm v podzemí za venkovním plotem, ale ne plotem kotce, ale ségry pozemku:D
Karja tak to mohli byt docela spokojeny, ne? ![]()
nase kočky chodej vicemene na noc ven, zvlášť Golias, ale i mimicici minimalne v 50%
prostredi ni tu prijde celkem bezpecny, jedina silnice kolem domu je tahle (slepá)
maj kockovlez dverma do sklepa, je tam teplo

Potrefenáhusa Jojo, jakmile mohou do sklepa je to v pohodě. ALe my aktuálně máme jen dřevěný domek, má to podlahu betonovou a dřevěné zdi, a přijde mi to, aby jí nebyla v zimě zima. I když ještě bychom tam udělali nějaké izolace na těch zdích, kde by měla spací koutek. Máma mi teda argumentuje, že velká část venkovních koček spí třeba ve stodolách a že tam taky není zrovna dvakrát tepleji. Ale nevim, fakt nevim, jestli s tím ještě nepočkat...Protože na příští rok se sambo sám nabídl, že pro tu kočku udělá normální zděnej zahradní domek, se základama a se všim:-D, že je kočka potřeba.
Potrefenáhusa No ti králíci, já mám pocit, že si docela lezli na nervy, byli to dva samci:-D
Karja tady po okolí spej ty venkovní kočky na půdičkách těch domků a garáží
Karja a proč kočky nemůžou být v noci doma? Kočičí dvířka do domu nechcete?
Mý kočky maj každá jiný režim, přichází a odchází jak chtějí, v létě jsou spíš venku, odpoledne jsou s náma na zahradě, ale v noci Z. chodí spát k nám do postele, zatímco V. se chodí jen najíst. Když jsem HO, V. proleží celý den se mnou u počítače. V zimě bývají v noci i většinu dne doma, Z. spí s náma v posteli, V. na sedačce. Když je omylem zavřu doma, jsou čistotní, chodí normálně na písek. Nějak si neumím představit, jak každý večer hledám po domě kočku abych jí mohla dát na noc ven.
andulka01 hledas tu, která ti jinak ve 4 rano nasadí dráp na dvere ložnice
(ta druhá ať klidne zůstane)
tuhletu:

Ked sa u nas pripravuje obed ![]()

S nožom to vie lepšie ako jej brat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje