No a ako potvrdenie ze Amy je šťastný (teda aspoň dúfam) pes tak jednu usmievavá

No a ako potvrdenie ze Amy je šťastný (teda aspoň dúfam) pes tak jednu usmievavá

já se teda tý fotce taky směju už od rána :-D
Beruška ..., strašně ráda bych si ji pohladila.
marůdek pod dozorem, takže bez límce

Marůdek mám správný trpitelský výraz.
![]()
Kdeže to bydlíte? Přijedu si pomuchlat.
![]()
Díky za rozjasněné ráno, rolka je úžasná :). Jinak všem marodům a marůdkům přeju úspěšné léčení a co nejrychlejší návrat ke zdraví.
A to jak zvířecím, tak lidským :).
Sice nestíhám moc psát,ale všechno sleduji. Takže myslím na všechny marody, posílám přání vše nej oslavencum a chechtám se krůtí rolce = the best forever !
Tak co druhý hlavolam ?
Viz foto výše. Zatím nebyl moc čas trénovat, tak je to ve fázi "vy točte a já netrpělivě číhám, napětím se mi až uši třesou!" Vydává u toho všelijaké legrační lovecké zvuky.
Tak mame za sebou veterinu číslo 2.- jekot teda slusnej,i kdyz zrovna před nama šel pejsek se stejným problémem a ječel ještě o dost vic,ale prej zase lip držel...jeste nás to čeká v utery,co návštěva,to petikilo,takze kolektivní šaty COS mi evidentně souzeny nejsou...![]()
Fotku jsem viděla, jen mně nebylo zcela jasné,kdo si s tím hraje ![]()
To byl prý výcvik.
Žádnou použitelnou fotku s pejskem v akci zatím nemám, jen černobílé šmouhy. Máme doma teď v zimě nějak temno.
Chudák malá, zrovna v zadku se mu musej hrabat - jak nedůstojné! ![]()
Jinak jsou i dražší návštěvy, ty naše každotýdenní pod dvoulitr nejdou, to je naprostý minimum
Cpala jsem mladýmu pánovi nějaký peníze, že mají jako před tou svatbou a tak, ale hnal mě svinským krokem, že o svýho kamaráda se postará, kdyby měl prodat ledvinu
a slečna pravila, že stejně potřebuje zhubnout do šatů, takže ráda nebude jíst ![]()
Jen kdyby to bylo něco platný! Jestli ten příští tejden zas nebude jasnej výsledek, tak už nevím...
vono to jako neni vyloženě v zadku, ale kousek vedle, jestli mám bejt teda detailní. Ale asi to fakt hodně bolí, i ten pejsek před náma strašně vyváděl, což teda k atmosféře v čekárně úplně nepřidalo...:-D Ještě tam byli nějaký lidi s malým štěňátkem jezevčíka a ti radši odešli pryč...:-D
Ty sumy jsou děsný, no, s Čendou by se to pojištění nevyplatilo, tak jsem k tomu pořád taková vlažná, ale je fakt, že když se pak něco děje, tak člověk jenom solí a solí.
a Otíčkovi samozřejmě držím moc palce, teď mám na buldočky na ulici nějaký strašný štěstí, naposledy jeden strakoš včera, tak si vždycky hned na Otíčka vzpomenu!
To vyvádění v ordinaci bych asi nevydržela, museli by mě křísit dřív než nebohýho pacienta
Otíček vždycky drží, neprotestuje a necuká se, ať jde o cokoliv - jen začne strašlivě pouštět chlupy... úplně jako když sněží, chudák malá.
Díky za držení palců - tady jich je drženejch tolik, že by to mělo Otíčkovi výrazně pomoct
Taky potkávám buldočky snad každej den, vždycky se neudržím a vrhám se na ně (pokud majitel nevypadá, že je sociopat
).
ať už přestane mrznout! už nemám kde brát kartony.
pupík spí v prádelně, každý večer pod něj nastelu kartony (protože všechno ostatní už zničil), a do rána jsou nacupované
už jsem vybrala všechny obchody v okolí. někdy po páté ráno začne, ale já odmítám kvůli tomu každý den po páté vstávat a chodit tam, stačí, že musí vstávat po šesté, abych ho vypustila, aby to tam nepočural.
kdybyste na něco potřebovali rozkošně nacupované pytle kartonů, tak máme ![]()
a pokrok ve vztahu kotě-štěně!
kotě přede, rozvaluje se před psem a sahá na něj pacičkou. pes je blbec, protože se chvíli udrží, a pak to do něj začne hrozně vrtat hlavou, takže kotě uteče. ale když vydržím ještě pár týdnů, třeba ho to přejde.
Chudáčik malinký. Nech mu to čo najskôr prejde.
My sme našťastie ešte neboli v situácii keď pes vyvádzal, neviem ako by Amy reagovala. Ja sa ale vždy dopredu objednám a čakáreň býva prázdna. K cene, zatiaľ najväčšia pálka bola gastroskopia, to by som mala šiat a šiat. Vyšlo to cca na 300 eur, len samotný zákrok bez následnej diéty a liekov
Ja som pre poistku už rozhodnutá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.