Vilemina tomu sa vraví úsmev od ucha k uchu ![]()
Chlpáči a iné
Magráta běžela jak blesk
no jako desetiletá dáma ![]()
Janulik03 stafici jsou úžasní otlemenci![]()
Vilemina to je jasné ![]()

rasaNori juuuj![]()
včera jsem si muchlala jednoho australaka na skautský schůzce, ta poradna houně mi fakt moc chybi
Potrefenáhusa psi mají mít dlouhý čumák a dlouhý kozich:D
Konečne sluníčko

Nejlepší vlákno tohle. ![]()
rasaNori nununuuuu
711990 pekne nunuu to je
noci jsou stale vtipne, jde v 10, nez zalezeme, pak knuci v 1, a doted vstavala okolo 5 (ja mam budik stabilne na 6, muz na pul 6). Kazde nocni venceni znamena pustit psa ven/nepustit kocky dovnitr (a urputni jsou vsichni, jen kazdy jinym smerem). Vcera jsem vymekla, kocoura jsem v 5 pustila, stene strcila do ohradky a ta jak videla kocku tak zadne spani uz nepripadalo v uvahu. On se ten sycak totiz posadil na konferak, a cumel do ohradky uplne provokativne:D Dneska takhle vyvadela po venceni uz o pul 5, ale statecne jsem ji ignorovala a odnesl to muz az o pul 6:D Kdy se ta zver nauci, ze v noci se spi a nebantuje???![]()
rasaNori až zleniví a vyroste z toho
což taky může být nikdy...
rasaNori jezis to je jak treti mimino!!!

rasaNori člověk vždyckyzapomene, co všechno ta starý pes už uměl a člověk to bral jako automat, co? já si vždycky u štěněte připomenu, ty jo, vlastně se to musí naučit čurat venku, neprudit v noci, nežrat blufy na chodníku, přijít na přivolání, nedemlovat byt, nehonit srnky a zajíce, nechat se ošetřit na veterině etc etc, proč jsem si toho předtím víc nevážila??
rasaNori Tak jsem ráda, že období vstávání v různé noční hodiny naše štěně vynechalo.
Potrefenáhusa Mimičiči je čím dál nádhernější. No a Trnka s Goliáškem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje