Potrefenáhusa Chudák Goliáš, jak na to nevěřícně zírá ![]()
U nás je spousta psů a málo koček, na zahradě jsem za tu dobu cizí viděla možná dvakrát a to před lety. Šantu už obírají oba, Zrzavej ještě vloni nic, teď už se o ni trošku perou.
Potrefenáhusa Chudák Goliáš, jak na to nevěřícně zírá ![]()
U nás je spousta psů a málo koček, na zahradě jsem za tu dobu cizí viděla možná dvakrát a to před lety. Šantu už obírají oba, Zrzavej ještě vloni nic, teď už se o ni trošku perou.
Takže když zásadním šantu u rodičů na zahradě, budou tam proudit kočky z okolí? To by, se mi líbilo ![]()
JankaM me teda nikdy nenapadlo ze by po tomhle nekdo touzil. kocky mam doma dve, ale mit cizich plnou zahradu.. ble uplne citim ten puch
viktorka_od splavu u nás na zahradě se nic skodnyho neodehrává, ale tenhle konkrétní kocour nám už roky chodí obechcavat sklep nezávisle na šantě
JankaM Kočky mám ráda, ale upozorňuju na potenciální hovna na záhoncích a jinde, rozhrabané záhony included.
když jste u těch koček a zahrad: simvás, dáváte kočkám ven na zahradu misky se žrádlem a vodou? sere mě s tim sousedka odvedle, Ronýs to objevil a chodí to tam vyluxovat (dávají kočkám granule a kapsičky, granule tam teda nechá)... už jsem jí vzkazovala, že to tam dává zbytečně... a teda krom toho tipuju, že se za tim stahujou hlodavci z celýho okolí! ![]()
RoSa nase bydlení má parametry vesnice, bydlíme v okrajový části, uz docela v přírodě, sousedu par. Cizi kočky takhle naslepo tu nikdo nekrmí, je tu stálá populace a ačkoliv mam podezření, ze kastrovaný kočky jsou jenom ty naše, nijak to tu nepřibývá, za 7 let, co tu bydlím, přibyla jedna jediná kočka, dcera pani chlupatý (druhou si pořídili cíleně)
obchází to tu sezónně dva nekastrovaní kocouri, který mě teda štvou, ale ti nahanej kocky, nezajímá je zradlo, šanta (ta vyjimecne) ani naše krmítko
Ve městech je to asi jiny, ale tady se kočky geometrickou řadou nemnoží
tady ma každej na zahradě psa, takze se všechny kočky krmi ve vejsce, ted zrovna koukáme z okna na dceru pani chlupatý, ktera čeká na zídce mezi našima zahradama

Potrefenáhusa dík, to v tý vejšce by bylo řešení, na to už jsem taky myslela, že jí to navrhnu! ty vyžraný misky teda dycky přendám na takovou malou zídku, ale jí to zatim nedocvaklo, furt to dává na zem ![]()
ona krmí svoje dvě kočky (nebo tři?), přes den jsou venku a na noc je volá domu... serou nám do záhonů, válej se v bylinkách, psi jsou z nich nepříčetný... no radost z toho nemám! ![]()
tady je to taky jak na vesnici - zahrady, místy neexistující ploty... proto jim tam Ronýs leze, teď teda pravidelně a cíleně ![]()
Nám tu chodila po okolí taková polobláznivá bába... krmila kočky, tahala hrozný zásoby v jezdící tašce - dávala jim to sice na zídku, ale tak nízkou že tam dosáh i buldoček. Samý kuchyňský zbytky v těch mističkách, nic dobrýho pro slušnýho psa bych řekla.
Všichni z ní šíleli, jednak protože tím podporovala množení bezprizornejch koček, který tady pak ječely v době rozmnožování jak šílený a bylo jich tu jak na Balkáně... pejskaři protože od těch misek museli svoje čokly tahat, a ještě jim bába vyhrožovala že jim psa otráví (nenáviděla je k smrti a vykřikovala to nahlas imrvére při těch pochůzkách).
Pak tady proběh nějakej "sběr" koček anžto jí do těch mističek naházeli snad uspávadlo, aby je mohli pochytat a kastrovat, a od tý doby je klid, bábu asi ranila vzteky mrtvice.

Už 2.den postrádám Šťovíka. Třeba pomůže, když to sem napíšu. ![]()
Sweet Potato Držím palce, ať je to jen toulavá ![]()
Sweet Potato je jaro, sel za kockama! Pry to tahne i kastrovane.
Sweet Potato ať se brzy vrátí ![]()
Samantha
To mi
Samantha To mi povídej! Vždycky po ostříhání vypadá jak největší chudinka! Mně se líbí víc zarostlá, ale kdo má pak vždycky večer u televize vytahovat všechny ty lepíky a semínka a trny, co si natahá domů.
Marbuša to je úplně jinej pejsek ![]()
Sweet Potato držíme palce ![]()
Mami, tamhle sedí naše kočka!!!!
(fakt že jo)

Marbuša Jojo, každýmu, kdo mi po stříhání říká, jak se mu Ben líbí víc s kožichem, nabízím 3x denně koupání (tlapky, bříško) - a hlavně následné sušení.
Ono teda ať si to někdo zkusí, sušit ovci fénem. ![]()
Ale zase to rychle naroste, takže žádný stres. Jenom jak teď prší, tak Ben nechce chodit ven, plíží podél domů a maže domů po půlce běžné procházky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.