Musím vám sem dát úžasný pracovní stůl, který se prodává v Japonsku! ![]()

Musím vám sem dát úžasný pracovní stůl, který se prodává v Japonsku! ![]()

Garfie jen aby to nevyly vyhozeny prachy jako většina koupených kočičích pelíšků ![]()

Naštěstí se to dá pořád použít jako stůl!
Garfie tak u nás by to asi smečka využila ![]()
Ze vcerejsi prochazky

Spousta fotek, všichni super!
Za poslední 2-3 týdny jsem kromě psů viděla venčit kočky, králíka a vede pán, co vedl dvě lamy ![]()
bublifuk u nás chodí po městě koza :-)
a naše veterinářka ma taky lamy, občas čumí oknem do ordinace :-)
bublifuk u nás chodil pán s oslíkem!

Janulik03
Foto z tvého bytu (a přílehlých částí domu) mě vždycky potěší. Co se týká tohoto bytového designu, moc se mi líbí, ale jen u jiných. Paradoxně, když jsem si to tak zařídila já, tak jsem se necítila, takže to mám zase barevné (a la zdejší 007) Ale ráda se vždy podívám.
Elze přejeme hodně sluníčka na ztuhlé klouby
Dočítám, ten je boží!
Sweet Potato Ben děkuje. Jenom je potřeba ovečku občas ostříhat ![]()

Samantha Ale chudák ovečka!
Samantha jezis chudak!
tos mu udelala ty, nebo nejaky profik?
Samantha Ale to je úplně jinej pejsek! Ale taky krásnej, a ty ublížený očička..
viktorka_od splavu to vypadá na domácí práci :-D
Samantha ty oci rikaji Tos teda nemusela! ![]()
Pardon ![]()
Letos jsme zmeškali jedno stříhání, tak musel jít nakrátko. Ono, když se to promešká, tak je místo chlupů plstnaná vlna. A ne, nedá se to rozčesat, fakt každý večer tak 20 minut a stejně pak už je to jeden velký smotek.
Pro vysvětlení - a la "chudinka sirotek" se takto dívá stále ... jen to není vidět, když je zarostlý ![]()

andulka01 bohužel my mame na zahradě krmítko a uz nám raší šanta, takze mame na zahradě poměrně velkej provoz, naše dvě, sousedu tri a dva nekastrovaní kocouri z okolí....
Tady se cizi kocour vyvaluje v šantě

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.