Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 14:21
Reakce na paktofonika:

ok, začíná to vypadat, že pupíka vrátím...kamkoli - a místo něho si pořídím něco podobně sladkého a rozkošného, jako amy 

Offline CatMína
51 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 14:42
Reakce na nolita:

ona se jen tak tváří jinak je to takovej medvídek 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 14:54
Reakce na Jiná Realita:

Ale no, keby Vás Pupík počul :D. Každý chlpáč tu je super, niektorý sú viac fotogenický iný menej. No a Amy fotogenická je, ale verte aj ona vie byť čert. Hlavne keď jej vysvetľujem, že posteľ nieje pre ňu. A ona má furt iný názor  Teraz po novom si zmyslela, že pri jedle rozhádže granule na pol izby. A vonku trpí často hluchotou. A sem tam jej ešte ujde a vyčúra sa doma. Nieje všetko také ružové ako sa zdá. 

A pupík bude skvelý poník  Koľko že mu je? 

Amy mala včera 10 mesiacov. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:02
Reakce na paktofonika:

je mu nějakých pouhých 8 měsíců (ale nikdo nevěří, že je ještě štěňátko).

je to puberťák, přímo to s ním tříská, včera a dnes se válel ve všem, co by mohlo jakkoli souviset s nějakou fenkou 

Offline Janulik03
20162 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:02
Reakce na Jiná Realita:

Pupíčka beriem. Tá naša strela sa teraz v zimenudí, tak budú spolu. Kedy prídem?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:03

A kúpila som Zdravô zo Sušienkova, chcela som odtiaľ mydlo Zahojma tak aspoň som neplatila kvôli jednému mydlu poštovné. 

Píše sa, že Zahojma je vhodné na kožné problémy, ekzémy, popraskanú kožu a poranenia. Tak hádam to bude fajn 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:04
Reakce na Janulik03:

můžete rovno dnes zítra ho budeme mít zpátky jako na koni, možná ještě v noci hned poté, co vám oblíže celou rodinu, okousá matrace a po hodinovém venčení v minus dvaceti bude zahrabaný v závěji odmítat opustit myší hnízdo.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:06
Reakce na Jiná Realita:

No čo Vám budem hovoriť. Prvé háranie bol otras, som myslela že zbalím kufre a utečiem :D Ale to všetko prejde. 

Ja už sa neviem dočkať až bude mať Amy parťáka, ale to ešte tak dva roky určite  Možno by ste mali zohnať pupíčkovi ešte jedného pupíčka :D 

Offline dzizisketa
8922 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:08
Reakce na paktofonika:

To já jsem na jizvy zakoupila třezalku, shánět speciální psí mýdélko mne teda nenapadlo

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:09

je škoda, že tady nejdou zprostředkovat zvuky, protože roníček vydává fakt neskutečné kvíky, fňuky, mruky a jiné plačtivé projevy (za všech situací, jako radost, nadšení, hlad...) vždycky u toho umírám smíchy.

Offline Janulik03
20162 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:11
Reakce na Jiná Realita:

Ha, ha. Pozor na to, čo si želáme. 

Máme veľký oplotený dvor a teda kludne ho nechám vonku, potvoru jednu, kým sa nevypýta sám dnu. A verím, že bude tam, kde Elza. Alebo opačne. Tak kde to ste?

Offline Janulik03
20162 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:11
Reakce na Jiná Realita:

je škoda, že tady nejdou zprostředkovat zvuky, protože roníček vydává fakt neskutečné kvíky, fňuky, mruky a jiné plačtivé projevy (za všech situací, jako radost, nadšení, hlad...) vždycky u toho umírám smíchy.

A o toto by ste sa chcela pripraviť?  

Offline Janulik03
20162 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:13

Inak my sme si svoje užili aj s Elzou. Strašná rýchlosť a ľahučká chytlavosť do hry. Nemotorné telo, dlhý,silný chvost, ktorým švihala statočne. Torpédo. Teraz je dáma, ked sa jej chce. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:14
Reakce na dzizisketa:

Ďakujem za tip na ľubovník. Mydlo som nekúpila kvôli jazve, už som ho chcela ešte ked @berta popisovala ako Tifka pekne vonia po levanduli a ja mám vôňu levandule rada. Len teraz so ho vzala, že som objednala to zdravô a dochádza mi šampón. Ak máš ešte tipy čo a ako na jazvy sem s tým

Offline dzizisketa
8922 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:23
Reakce na paktofonika:

Jizvu po kastraci jsme jí akorát promazávali vazelínou a jakoby roztírali, aby se co nejvíce vstřebala, v místě, kde měla i kýlu, totiž měla takový obrovský brmbolec, a podařilo se. Tak nám to poradil doktor. Teď má ale jizvy větší, tak tomu pomůžeme tím macerátem z třezalky, to je taky olej.

Různé doplňky výživy bereme z RichBarfu, tma mají i věci pro lidi, třeba agáve sirup nebo raw kakaový prášek

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:50
Reakce na dzizisketa:

Ďakujem za tipy, na ten olej sa určite pozriem. Ešte som si o tom nič nečítala, s vtieraním by som ešte počkala. 

Čo sa týka tých doplnkov, ja sa bojím jej dávať čosi naviac, predsa len nebarfujeme a v granuliach doplnky sú, tak aby niečoho nemala v potrave zbytočne veľa.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:54

A včera som zbastlila chobotnicu. A má úspech, tak som rada. 

Offline Dadoo
11629 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:59
Reakce na paktofonika:

Já četla "zbaštila".. A pořád jsem si ji nevěřícně prohlížela, co vám na ní mohlo chutnat.. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 17:03
Reakce na paktofonika:

Ještě jednoho Pupíčka? 

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 17:47

Po Trumpovi jde taky...