ok, začíná to vypadat, že pupíka vrátím...kamkoli - a místo něho si pořídím něco podobně sladkého a rozkošného, jako amy ![]()
Chlpáči a iné
ona se jen tak tváří jinak je to takovej medvídek ![]()
Ale no, keby Vás Pupík počul :D. Každý chlpáč tu je super, niektorý sú viac fotogenický iný menej. No a Amy fotogenická je, ale verte aj ona vie byť čert. Hlavne keď jej vysvetľujem, že posteľ nieje pre ňu. A ona má furt iný názor
Teraz po novom si zmyslela, že pri jedle rozhádže granule na pol izby. A vonku trpí často hluchotou. A sem tam jej ešte ujde a vyčúra sa doma. Nieje všetko také ružové ako sa zdá.
A pupík bude skvelý poník
Koľko že mu je?
Amy mala včera 10 mesiacov.
je mu nějakých pouhých 8 měsíců (ale nikdo nevěří, že je ještě štěňátko).
je to puberťák, přímo to s ním tříská, včera a dnes se válel ve všem, co by mohlo jakkoli souviset s nějakou fenkou ![]()
Pupíčka beriem. Tá naša strela sa teraz v zimenudí, tak budú spolu. Kedy prídem?
A kúpila som Zdravô zo Sušienkova, chcela som odtiaľ mydlo Zahojma tak aspoň som neplatila kvôli jednému mydlu poštovné.
Píše sa, že Zahojma je vhodné na kožné problémy, ekzémy, popraskanú kožu a poranenia. Tak hádam to bude fajn
můžete rovno dnes
zítra ho budeme mít zpátky jako na koni, možná ještě v noci
hned poté, co vám oblíže celou rodinu, okousá matrace a po hodinovém venčení v minus dvaceti bude zahrabaný v závěji odmítat opustit myší hnízdo.
No čo Vám budem hovoriť. Prvé háranie bol otras, som myslela že zbalím kufre a utečiem :D Ale to všetko prejde.
Ja už sa neviem dočkať až bude mať Amy parťáka, ale to ešte tak dva roky určite
Možno by ste mali zohnať pupíčkovi ešte jedného pupíčka :D
To já jsem na jizvy zakoupila třezalku, shánět speciální psí mýdélko mne teda nenapadlo ![]()
je škoda, že tady nejdou zprostředkovat zvuky, protože roníček vydává fakt neskutečné kvíky, fňuky, mruky a jiné plačtivé projevy (za všech situací, jako radost, nadšení, hlad...) vždycky u toho umírám smíchy.
Ha, ha. Pozor na to, čo si želáme.
Máme veľký oplotený dvor a teda kludne ho nechám vonku, potvoru jednu, kým sa nevypýta sám dnu. A verím, že bude tam, kde Elza. Alebo opačne. Tak kde to ste?
je škoda, že tady nejdou zprostředkovat zvuky, protože roníček vydává fakt neskutečné kvíky, fňuky, mruky a jiné plačtivé projevy (za všech situací, jako radost, nadšení, hlad...) vždycky u toho umírám smíchy.
A o toto by ste sa chcela pripraviť? ![]()
Inak my sme si svoje užili aj s Elzou. Strašná rýchlosť a ľahučká chytlavosť do hry. Nemotorné telo, dlhý,silný chvost, ktorým švihala statočne. Torpédo. Teraz je dáma, ked sa jej chce.
Ďakujem za tip na ľubovník. Mydlo som nekúpila kvôli jazve, už som ho chcela ešte ked @berta popisovala ako Tifka pekne vonia po levanduli a ja mám vôňu levandule rada. Len teraz so ho vzala, že som objednala to zdravô a dochádza mi šampón. Ak máš ešte tipy čo a ako na jazvy sem s tým
Jizvu po kastraci jsme jí akorát promazávali vazelínou a jakoby roztírali, aby se co nejvíce vstřebala, v místě, kde měla i kýlu, totiž měla takový obrovský brmbolec, a podařilo se. Tak nám to poradil doktor. Teď má ale jizvy větší, tak tomu pomůžeme tím macerátem z třezalky, to je taky olej.
Různé doplňky výživy bereme z RichBarfu, tma mají i věci pro lidi, třeba agáve sirup nebo raw kakaový prášek ![]()
Ďakujem za tipy, na ten olej sa určite pozriem. Ešte som si o tom nič nečítala, s vtieraním by som ešte počkala.
Čo sa týka tých doplnkov, ja sa bojím jej dávať čosi naviac, predsa len nebarfujeme a v granuliach doplnky sú, tak aby niečoho nemala v potrave zbytočne veľa.
A včera som zbastlila chobotnicu. A má úspech, tak som rada.

Já četla "zbaštila".. A pořád jsem si ji nevěřícně prohlížela, co vám na ní mohlo chutnat.. ![]()
Ještě jednoho Pupíčka? 
Po Trumpovi jde taky... ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my