To už je na psychologa. ![]()
Chlpáči a iné
A zkusili jste někoho 100% dobrého, nevím třeba Zikmunda s Hanzelkou, jestli po nich půjde taky :-)
Ještě jednoho Pupíčka? 
cože?
pořád marně přemýšlím, na co je to reakce.
no ja som písala, že by ste možno mala pupíčkovi zaobstarať ešte jednoho pupíčka. A vyšiel z toho obesenec :D
Já jsem si představila, jak vám dva pupíčci demolují dům a zahradu. ![]()
mám asi hloupý dotaz, ale váš pejsek se opravdu jmenuje Pupík? myslela jsem, že je to přezdívka... ![]()
neee, jmenuje se ve skutečnosti (podle majitelů) tak strašně, že jsme ho přejmenovali na rona, ronina, ale já pu říkám pupík, protože když byl malej, tak měl vážně pupíček k zulíbání O:-)
+ paktofonika
ano, potom je ten smajlík naprosto trefný
kdybyste viděli, jak vypadá dvůr
ono v mrazech se toho dá málo napravit, třeba jsou po celém dvoře v ledu a sněhu zamrzlá různá ohryzaná polínka, klacíky, kusy kartonů...
Mě to rodné jméno zajímalo, už když se pupík nastěhoval. Teď jste mi to připomněla a jsem zase zvědavá. Neprozradíte?
Ty hodné lidi v TV bude chtít Goliášek láskyplně obejmout ![]()
sice kdo mě zná, tak mě stejně pozná, ale to jméno je tak specifické, že se podle něho dáme naprosto v klidu dohledat, což se mi úplně nechce O:-) ale blbější jsem fakt neslyšela, kdo to slyší, ten se směje. i kdyby se ten pes jmenoval chudák třeba Bagr nebo Sekaná, asi by to vyšlo líp.
Nechte bejt.. Pes mého příbuzného dostal od chovatela jméno Úsvit ze ... Hned jsme si živě představovali, jak bude poránu běhat po parku a řvát: Úsvite, ke mně! ![]()
Tak to jsem teď zvědavá 2x tolik. Ale chápu a nechám si zajít chuť.
Ron! tak teď už vím, že trpím sklerózou..
pupíček k němu ale teď sedí víc, chápu ![]()
Všem marodům, co jich tu je, posíláme pohlazení.
A Mišutce, kočičce statečné, ještě jedno navíc.

Jak tu onehdy dávala Potrefenáhusa ty povedené kočičí fotky, tak sedmička a jedenáctka se přesně odehrávají u nás. Kotě se na dveře se sápe každou chvíli, i to visení za tlapky odpovídá, akorát v té rychlosti nikdy není čas to vyfotit.

valím oči
na množství příspěvků
půlka z nich byla fakt zabavná
to je tak krásná kočka! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my