Goliaskovi bylo v pondělí 13

Goliaskovi bylo v pondělí 13

Janulik03 Potrefenáhusa děkujeme! a Goliáškovi vše nej - to je už taky starej mazák! ![]()
jinak dort jsem nakonec udělala z mletého bio-hovězího a želatinová poleva + dekorace vejce, mrkev (ta 14 se dělala dobře), lučina... všechno co má rád...
pěknej článek na téma psí narozeniny tady
RoSa Gratulujem
A krásnej dort má.
RoSa všechno nejlepší ![]()
i Goliáškovi Potrefenáhusa
RoSa Všechno nejlepší, je to krásnej věk! Já ti chtěla napsat, že dělám takovej jednoduchej s hovězím, vejcem a želatinou, ale nějak jsem se k tomu nedostala, pardon.
A jako "balonky, bannery s psími motivy, gravírované cedulky se jmény psích hostů a samozřejmě i personalizovaný zápich do dortu s jménem vašeho oslavence" mě dostaly, to bych nenechala udělat ani pro svojí tchýni :-D :-D
Zina dík!
tak jsem to vlastně udělala podobně, jak jsi chtěla poradit... jednoduchý a dobrý!
ad psí oslava: no je to spíš pro pobavení, to by asi pořádal jen blázen, ale ty recepty a fotky maj pěkný...
jinak jsem koukala po netu, psí dorty je dost dobrej kšeft, cena 800-1000 Kč, to teda čumim! já ho vč. toho bio-hovězího pořídila myslim tak za 200...
Kolik je podle vás adekvátní dát za vyvenčení psa 2x za den? Jednou jen na zahradě a jednou s vycházkou cca 30-60min, pak nakrmit už nachystaným žrádlem. Nám dosud tuhle službu dělali kamarádi, se kterými jsem si takto pomáhali navzájem. Jenže se nám odstěhovali. Našla jsem slečnu, která by nám psa občas vyvenčila. Ale nemám páru o cenách. Na netu jsem v naší oblasti našla od 80-400 Kč/hod., dost velký rozptyl. Jsem si říkala 300,- Kč? Pokud jedeme pryč na víc než den, dáváme ho na hlídání a tam to stojí 400 na celý den včetně žřádla.
notna budu asi muset říct dceři ať zvedne sazby, doučuje matiku za 150,- za hodinu.
notna našla jsem pražské ceny...
a tady podle města
notna já když jsem se vyřadila z provozu, tak jsem dávala 200 za hodinu aktivního chození po lese. Kdyby s ním hlídačka byla hodinu na pořádný procházce a pak půl hodinu doma na té zahradě, tak by mi 300 přišlo jako dobrá cena.
RoSa Zina Diky. Tak navrhnu tech 300.
continuity To je podle mě hodně levné.
V práci

notna jestli ti to pomůže na náhled, tak hlídání kočiček 500 za jednu cca hodinovou návštěvu, takže v našem případě 2x denně, tzn 1.000kč. Pravda, bylo v tom podání léků a inzulínu Ebbince ❤️ ale pro mě bylo hodně důležité, že jsem těm dvěma slečnám naprosto bezmezně důvěřovala a Ebby jim svěřila do péče.
A tadyhle princezna oslavila před pár dny 17 narozeniny ❤️

Catherinne Babička ![]()
Catherinne všechno nejlepší! ![]()
notna jestli ti to pomůže na náhled, tak hlídání kočiček 500 za jednu cca hodinovou návštěvu, takže v našem případě 2x denně, tzn 1.000kč. Pravda, bylo v tom podání léků a inzulínu Ebbince ❤️ ale pro mě bylo hodně důležité, že jsem těm dvěma slečnám naprosto bezmezně důvěřovala a Ebby jim svěřila do péče.
Díky! A všechno nejlepší princezně!
moorahledá se domov pro papoucha https://x.com/Thea_Bea1/status/1971273366763077924?t=DmMtwRoRKjIZKF4Fzfzw1g&s=19
continuity kdyz ja musim ten cirkus spis utlumovat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.