Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Karja
44186 příspěvků moje polička 12. října 2025 09:22

Archivářka A to ji to tolik nesedlo? Naše jde po mléčném a maslovém, jak slepice po flusu, ale nic ji z toho není, jen někdy fakt jako hodně smrdí a to má podle mě z toh, ale jako vypadá spokojeně, ne ze by to doprovazelo nějaké bolesti....zrovna dneska mi volizala karamelovou polevu z dortu, ale když jsem stala půl metru od ní, ale zády! Volizala tu polevu, nastesti to bylo jen ze dvou kousku, vyndala si šunku z toustu a velice spokojeně odkracela ven, ačkoliv ráno NIKDY ven nechodí...

Tu vaší bych asi nechala být, to vypadá na úplně stejnou rekonvalescenci jako u lidí, pokud pije, odpočívá a tu vodu v sobě udrží, tak to vypada dobre;-). 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 12. října 2025 13:18

Karja my jí dáváme jenom kočičí bezmléčné mlsky, takže na takovou nálož asi není zvyklá. Ona je schopná okousat vdolky nebo houbové placky, když je někde zapomenem v jejím dosahu.

Ona se z toho vyspí.

Offline Karja
44186 příspěvků moje polička 12. října 2025 13:47

Archivářka My ji taky mléčné nedáváme, ani žádné plaky, prostě konzervu a granule, ale většinou se dokáže někde přiživit a docela jako si pochutná, má dost ráda Caro s mlíkem a dětské jogurty, všechny buchty, palačinku...A právě asi jak to urve často, tak je vůči tomu docela rezistentni

Offline Potrefenáhusa
38523 příspěvků moje polička 12. října 2025 14:00

Karjanase kočky se stravujou podobne, Goliáš se uz taky jednou dusil bramborem s majolkou ten jak muze, žere babovku, piškoty, vanocni perníčky, uz proběhla i smetanová květáková polívka ...nějaký máslo nebo olizanou lučinu z chleba ani nepočítám 

Offline 711990
18287 příspěvků moje polička 12. října 2025 14:01

Karja Potrefenáhusa ja bych vam jen rada rekla, ze ve skole jsme se ucili ze kocky netolerujou sacharidy!

Offline Karja
44186 příspěvků moje polička 12. října 2025 14:02

PotrefenáhusaJj, ta naše předchozí kočka co zůstala u našich to vůbec nedělala, normálně jsme nechali na lince buchtu, cokoliv kromě masa a v klidu. Ale pár majstestychu má taky za sebou, třeba dokázala vyndat z hrnce s omáčkou  kuřecí stehno:D. Asi tam koukala ta palička ven, tak to šlo. No kuře na paprice se má obírat, to říkám mámě furt

Offline Karja
44186 příspěvků moje polička 12. října 2025 14:03

711990Ta naše je netoleruje teda hrozně ráda!

Offline Potrefenáhusa
38523 příspěvků moje polička 12. října 2025 14:23

711990 Jj, Goliáš o tom podle me nikdy neslyšel a neštítí se fakt skoro ničeho, aspon mimicici ožírá jen ty šunky, lučiny nebo máslo, zato umi pacičkou vybrat hrnek mlika az na dno uplne dosucha, kdyz ma čas  

Offline 711990
18287 příspěvků moje polička 12. října 2025 17:26

Karja treba ji to taky jen nekdo nerekl!

Potrefenáhusa pacickou

Offline Potrefenáhusa
38523 příspěvků moje polička 14. října 2025 10:53

Do školky s doprovodem 

Offline brrr
12260 příspěvků moje polička 14. října 2025 11:00

Potrefenáhusa My tady na vsi máme paní, za kterou chodí kocour úplně všude. Do obchodu teda ne, čeká před. Na procházky chodí taky se psem a kocourem.

Offline Kokoska
34400 příspěvků moje polička 14. října 2025 11:37

Potrefenáhusa vyprovazeci kocka je vtipna.

My jsme v Rumunsku potkali pejska a kocicku na prochazce. Hodne velky pes to byl, jak jsme furt byli nazhaveni na ty medvedy, uz nekteri zacinali panikarit. A s nim pruhovana kocka nebo mozna spis kocour, taky to bylo dost velky. 

Offline Potrefenáhusa
38523 příspěvků moje polička 14. října 2025 11:42

Kokoska mne ted instagram nabízí kocky, ktery zaženou tygra, pumu nebo medvěda z verandy domu, tak možná na medvěda lepší kocour než ten velkej pes! 

Offline Kokoska
34400 příspěvků moje polička 14. října 2025 12:02

Potrefenáhusa to jsme nemeli moznost posoudit, asi nastesti :)

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 14. října 2025 12:49

Vyprovázecí kočka je super. 

Potřebovala bych poradit, jak naučit psa, aby nešel po kocourovi. Když dostávají zároveň dobrotu, tak vedle sebe vydrží, když kocour zasyčí tak se pes stáhne. Ale prpstě jak ho vydí, tal jde po něm...

Offline andulka01
12759 příspěvků moje polička 14. října 2025 14:09

Janulik03 to je mi moc líto

Offline andulka01
12759 příspěvků moje polička 14. října 2025 14:22

brrr se mnou chodí kočka na návštěvu k jedněm sousedům, občas si nás vyhmátne když se vracíme pěšky asi 200 metrů od domu. A taky přesně poznaj motory našich aut (zejména moje, maso jim vozím častěji, že).
Žrádlo mimo granulí, kapsiček a masa jim moc nenabízím. Šunku velice omezeně kvůli solím, občas olíznout máslo, vylízat kelímek lučiny a tak. Měli jsme kocoura, co se mohl umlátit po čerstvých lívancích a mandarinkách z plechovky.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 14. října 2025 14:58

bublifuk Hele, kombinace flat a kočka většinou není úplně bez námahy, když se teda neznají od štěněte. Muž dostal kdysi na zvyknutí dva dny, mamka nám měla po čas dovolené hlídat Terka, a dala nám víkend na to zajistit., že spolu budou vycházet.  Muž to za ty dva dny dal, dost času z nich teda teda strávil s oběma stranama ve stodole (kočka byla polovenkovní). A dělal to tak, že prostě kočku choval a psa odměňoval, pořád dokola, když si potřeboval orazit, tak se oddělili, a pak zase znovu. Když už pes snesl, že kočku chová, tak ji postupně dával na židli, na podlahu, ale na stůl, aby se natrénovalo i to, že kočka smí, kam pes ne, to je dokáže jinak docela nas*at :-D. Myslím, že to u vás taky půjde, ale musíš tomu fakt věnovat čas a dělat postupný kroky.

Online continuity
42327 příspěvků moje polička 14. října 2025 16:55

Potrefenáhusa ty videa jsou dost často fake. Mít včera měl taková, jak divočák proskočí oknem a vyžene člověka z WC mísy. 

Offline Potrefenáhusa
38523 příspěvků moje polička 14. října 2025 18:13

continuity Jj, to jsem videla s klokanem