moora to je v poho, jen si mě napadla, jestli by se ti nehodil do sbírky.
Chlpáči a iné
continuity Díky, vlastně dost hodil, mám podobně starou lichou samici, ale holt musím bejt rozumná
moora jeden nebo dva, to už se ztratí, ne? a žakouni jsou super ukecaný, jednoho sleduju na FB a čekám na každý nový video ![]()
notna tak dneska na FB - hlídání Praha:

Nežná kráska, milá, milujúca, milovaná, bola si s nami , obe malé deti ťa mali ako strážcu ![]()

AprilTwelve ach ne ![]()
Janulik03 ach ne, z vlastní zkušenosti vím, že slova nepomůžou, ale je mi to moc líto ![]()
Janulik03 to ne...![]()
![]()
Janulik03 moc objimam! ![]()
![]()
Janulik03 Elzička
chjo.... ![]()
a teda já jsem to tady nepsala, neměla jsem na to myšlenku, ale minulý čtvrtek jsem měla v bytě doktora, aby se podíval na Ronýska, jestli má smysl ho zachraňovat nebo je to konec... bylo to s ním hodně zlý... moc dobře vím, jak ti je... ![]()
Ronýsek "vstal z mrtvých", zkusili jsme to: od pátku bere Cardisure (+ něco na odvodnění), postavil se po 5 dnech sám na nohy (ty se mu rozjížděly, musely jsme ho s mamkou zvedat a přidržovat...), chodí pomaličku... jsme šťastný když něco sežere (dostává hovězí vařené i syrové - to minulý týden ani neotevřel oko, když to měl u čumáčku)...
ale není to na dlouho, já vím... ![]()
RoSa my sme urobili to ťažké rozhodnutie spoločne všetci. Viem že by to ešte chvíľu liekmi išlo, ale stratila tú radosť zo života. Už to bolo ťažké, hlavne pre ňu.
Ronyskovi želám, nech mu je lepšie a vy budete vidieť v jeho očiach radosť ![]()
Ja teraz cítim iba prázdno a počúvam či sa nesupka za mnou, aby si ľahla na dosah ![]()
Janulik03
hrozně se toho bojím... toho rozhodnutí i toho smutku pak... ale člověk nesmí být sobecký a musí v sobě najít sílu nechat pejska odejít, když už nemá radost ze života... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje