Janulik03 Ach ne. ![]()
Objímám.
Chlpáči a iné
Janulik03 To je mi moc líto ![]()
Janulik03 strašně mě to mrzí. Upřímnou soustrast ![]()
Dámy, ďakujem ♥️, ráno bolo mega ťažké
Je mi to moc lito, ale udelali jste dobre. Mela s vami krasny zivot a vy jste s ni byli bohatsi. Ale nenechat ji trapit bylo jiste spravne rozhodnuti.
já jsem teď jen na otočku na 2 dny doma bez Ronýska a pořád koukám na gauč, na prázdný pelíšek, chybí mi to cvakání drápků o parkety...
zůstal u mamky, je tam výtah a musíme tam společně vydržet, než se dá nějak dohromady, aby tady zvládnul ty 3 patra bez výtahu... uvidíme...
RoSaJežiš tri poschodia bez výťahu ? Elzicka už nedala ani dva schody po sebe. Našťastie na dvor to bolo len s jedným minischodkom a potom zvládla pomaličky po dvore do kopca a späť. Tak nech sa mu vráti sila, Bobankovi ![]()
![]()
Janulik03 on má klouby/kyčle naštěstí v pohodě, ale to srdíčko a plíce jsou hodně špatný, teď by to neudejchal... po těch novejch práškách se mu zhoršily trošku játra, tak budeme s vetem vymýšlet nějaké doplňky (ostropestřec, nový granule...)... možná je to do Vánoc, možná do jara, možná pár týdnů... ale po těch kardio-práškách už venku kouká po pejskách a vrtí ocáskem, to mi udělalo obrovskou radost!
RoSa drzim palce, at se da pejsek pekne dohromady a ma se dobre.
RoSakeď začína mať zas radosť, to je to naj ![]()
Janulik03 je mi to moc líto ![]()
Janulik03 Je mi to moc líto, držte se.
Janulik03 To je tak smutný, tahle dáma byla jedním z důvodů, proč jsem do tohohle vlákna chodila. Byla skvělá a s vámi měla úžasný život. Držte se.
To je smutný, Januliku
My všichni tady víme, jak moc... drž se, děvčico.
Co s kočkou, která sežrala asi polévkou lžíci máslového krému na muffiny???
Problila a pro... půlku noci. Teď ráno pije a spí.
Asi bych ji nechala ať se z toho vylíže sama...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje