Janulik03 já vím, ale zkusit jsem to musela... denně akceptuji tolik moc příspěvků, tolik moc pejsků hledá domov
Nechtěla jsem být necitlivá, jsem z rodiny, kde byl vždycky nějaký pes a že jsme jich už za můj život hodně vystřídali

Janulik03 já vím, ale zkusit jsem to musela... denně akceptuji tolik moc příspěvků, tolik moc pejsků hledá domov
Nechtěla jsem být necitlivá, jsem z rodiny, kde byl vždycky nějaký pes a že jsme jich už za můj život hodně vystřídali

Janulik03 no ale ty jsou ![]()
![]()
je zima, stehujou se domu, nasi oba taky přitáhli takhle na podzim, kdyz přituhlo

Janulik03 je, ty jsou! Ze by nekde doslo k chybe a centralni distribuce poslala misto jednoho psa dve kocky? Ta prvni se tvari teda dost vyhruzne. Tak snad se jich nekdo ujme, 4 kocky v dome by bylo asi fakt hodne.
Potrefenáhusa aKokoskano sú to malí drzaci. Ale rozhodili sme siete a vyzerá to nádejne. Buď pôjdu synovi do firmy, alebo vedľa do dediny.
Samantha ja viem ![]()
Janulik03 ty jsou ![]()
Janulik03
Nebo třeba adopce, už dlouho je na FB třeba Kessinka
Hele tohle mi nedělej! Mně je pak vždycky moc líto, že naše rozmazlená jedináček by k sobě nikoho nesnesla. Ale on by mi to popravdě neodsouhlasil ani muž. Kessinka kouká tak krásně, jak to, že si ji ještě nikdo nevybral?
Samantha ten vtip mi připomněl film Psí poslání. Vidělas?
U nás doma byl taky vždycky pes, většinou německý ovčák. Bohužel ti poslední dva odešli moc brzy (jeden měl v asi 5 letech rozvrat vnitřního prostředí, nepomohla ani transfuze. Veterinářka se zdráhala říct, že by byl otráven. Druhý byl pořízen rychle, aby zahnal stesk a taky musel být mladý uspán, protože měl epilepsii, která nereagovala na léčbu.) Táta to tak špatně nesl, že od té doby už psa nemají. Moje děti by si psa moc přály, ale byl by s naším životním stylem chudák. Omezovat mým psem kolegy v práci nehodlám a taky se bojím, ze by to zas mohlo být spojeno se spoustou bolesti.
Taky mě to udivuje, ale za ten rok, co správcuju jedny pejsčí stránky, usuzuji, že je to vše dílem náhody. Třeba během týdne máme sdílení pěti NO. Podle mě jsou všichni stejní (stejně krásní)k ale jeden jde do adopce do týdne a druhý trčí v útulku léta... ![]()
Samantha ten vtip mi připomněl film Psí poslání. Vidělas?
Chtěla bych napsat - viděla, ale pro slzy neviděla ![]()
Samantha ještě to má druhý díl. Já brečela taky, i když jsem se dívala opatrně z povzdálí.
@Janulik03 Ty jsou ale hrozně hezke, až se mi nechce věřit, že by je nikdo nepostradal.
Karja ako by som to, je to v okolí hodne ľudí čo síce chcú kočku, ale kastrovat nedajú a macence potom radšej niekam , čítaj sem, je tu družstvo, vyhodia a tie chudence hľadajú domov. Nie je to tu prvý krát, len prečo vždy zabrusia k nám?
Kamarátka zas vždy tak mesiac po vianociach u nich v dedine poblíž väčšieho mesta zas takto nachádzajú šteniatka ako evidentné nevhodný vianočný darček ![]()
Ty koťátka jsou boží
Já jsem teda stará svině
ale asi bych je vůbec nedokázala dát pryč!
(upozorňuju předem, že žádný balíčky a zásilky nepřebírám!
)
barbucha viem kde bývaš ![]()
Ale nie, už sú preč, vzali si ich na firmu, stále tam niekto je, majú sa kde schovať, jedlo tiež. Tak hádam si zvyknú
Takže tie mačky boli nakoniec 4!!!!
Už som myslela že sa vrátili, ale to sú ďalšie. ![]()
Koľko ich ešte bude?
Janulik03 jejda! Hvezdna brana z kociciho vesmiru se u vas otevrela ![]()
moora brány pekelné
Janulik03 choděj po dvou! Jako trpaslíci k Meddědovi v Hobitovi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.